Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oyunlara ek gümrük vergisi kapıda!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi bugün yaptığı açıklamada önümüzdeki dönemlerde elektronik ürünlere ek gümrük vergisi getirileceğini açıkladı. Bu durumda video oyunları da elektronik kategorisinde değerlendirilebilir ve fiyat artışı ile karşılaşılabilir.
[Resim: nVIAsOP.jpg]
Zeybekçi yaptığı basın toplantasında, “Önümüzdeki 1 ay içinde ilave gümrük vergilerinde özel tedbirler alınacak. Elektrik, elektronik, cep telefonu ve tablet bilgisayar gibi ürünlerde ek vergi geliyor. Önümüzdeki 1-2 ay içinde özel ürün gruplarında gümrük vergilerinde, ilave gümrük vergilerinde özel tedbirlerle karşılaştığını göreceğiz. Özel ürün gruplarında elektrik, elektronik, tablet ve cep telefonları da var; kimya grubu üzerinde de çalışıyoruz" dedi.

Yapılan açıklamada tablet ve cep telefonları üzerinde durulsa da, elektrik ve elektronik ürün kapsamına giren oyunlar da bu vergi artışından nasibini alabilir. Durum böyle olursa hali hazırda ülkemizde oldukça pahalı olan oyun fiyatları, yine artabilir. Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.

[Resim: XpdVKRk.jpg]
ALINTI!
Öh yav bu verginin adına bence Vestel vergisi denmeli sırf Vestel iş yapsın diye kondu.
Oyunlar zaten pahalı iyice pahalaşacak
Vergi gelirse kötü olur da belli değil.Ben kendimce oyunlara ek vergi geleceğini düşünmüyorum.
Steam sağolsun Gülümseme indirimler coşturuyor Gülümseme
Bence vergi gelir. Çünkü şu an tüm şirketler çabalıyor. BlackBerry filan çok pis çırpınıyor. HP zaten ikiye ayrılmış. Verginin gleme ihtimali %70 li oranlara yaklaşır yakında.
(02.07.2015 21:46)canavar123 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence vergi gelir. Çünkü şu an tüm şirketler çabalıyor. BlackBerry filan çok pis çırpınıyor. HP zaten ikiye ayrılmış. Verginin gleme ihtimali %70 li oranlara yaklaşır yakında.

Vergi kararını alan mevcut hükümetin politikası, şirketlerle ne alakası var anlamadımNasıl - Neydi
(02.07.2015 21:21)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öh yav bu verginin adına bence Vestel vergisi denmeli sırf Vestel iş yapsın diye kondu.

yok ya Vestel yerli malı başımızın üstünde yeri var fakat adam 1000 odalı saraya kat çıkıyo ülkede o kadar yolsuzluk oluyor bir yerlerden gelir gelmesi gerek ki her ay % 55 tüketimi artan bir piyasadan bahsediyoruz elektornik piyasa yani,kapatın ülkeyi gidelim diyecez artık..
Steamda olmasa napardik biz ?
Yarın birgün içtiğimiz suya da vergi getirirler
Referans URL