Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Samsung Galaxy A8'in Ön İnceleme Videosu Yayımlandı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: samsung-galaxy-a8-in-on-inceleme-videosu...05x290.jpg]

Samsung’un henüz resmi olarak tanıtmadığı fakat geçtiğimiz günlerde Çin’in Telekomünikasyon Ekipman Sertifika Merkezi (TENAA) tarafından görünen Galaxy A8’in ön inceleme videosu ortaya çıktı.

Samsung’un ilk olarak geçtiğimiz yılın sonunda tanıtılan A serisi modellerinden başlangıç olarak Galaxy A3 ve A5 modelleri duyurulmuştu. Metal kasası ve inceliğiyle göze hitap eden bir tasarıma sahip olan bu modellerin ardından Galaxy A7 modeli duyurulmuş, ardından da A6 ve A8’in isim hakları alınmıştı. Bu modellerden A8'e ait olduğu belirtilen bir video yayımlandı.

Videonun alt kısmında TENAA isminin yer aldığı bir url bulunuyor. Tabii bu yüzden videonun TENAA tarafından sızdırıldığını söylemek haksızlık olur, fakat Çin’den gelen kaynaklara göre videoyu TENAA’nın sızdırdığına dair iddialar bulunuyor.

Samsung’un bu zamana kadar ki en ince akıllı telefonu olacak ola Galaxy A8, yalnızca 5.9 mm kalınlığında olacak. 386 ppi yoğunluğunda 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde 5.7 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekranı bulunacak olan A8’de, 64-bit mimarili 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 615 işlemci, Adreno 405 grafik işlemcisi, microSD kart yuvası destekli 16 GB dahili hafıza, 2 GB RAM, 16 MP arka ve 5 MP ön kamera, 3050mAh gücünde batarya ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi bulunacak.

Görüntüsü ve özellikleri dahil artık her şeyinden haberdar olduğumuz Galaxy A8’in yakın bir zamanda duyurulmasını bekliyoruz. Fiyatı da henüz belli olmayan modelin, duyurulan diğer A serisi modeller gibi ülkemizde satışa sunulmasını bekliyoruz.





Alıntı:Haberidir
Referans URL