Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Götze Yüzünden Oyun Kolunu Kıran Çocuğa Yüzyılın Kıyağı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Mario Götze, kendisinin büyük hayranı olan ve oyun sırasında kendisini seçerek kaçırdığı penaltıdan sonra oyun kolunu kıran çocuğa kıyağın kralını yapıyor.

[Resim: 1m9Eq68.jpg]

Son günlerdeki oyun çılgınlığı internetin ve dolayasıyla sosyal medyanın devreye girmesiyle birlikte oyuncuları asosyalliğe sürüklemekten çıktı. Farklı platformlarda sosyalleşen oyuncular, bu aralar hem birbirleriyle iletişim kuruyor hem de dünyaca ünlü yıldızlarla tanışma fırsatı yakalıyor.

Haberimize konu olan dünyaca ünlü yıldız da kim derseniz sizlere Mario Götze cevabını veririz. Kariyerinde başarıdan başarıya koşan soğuk kanlı Götze, sahalarda görmeye alışmadığımız nadir hareketlerden birini yaparak 3 puanı evine götürdü. Olaya göre, futbol oyunlarından birine gönül veren Mario Thissen, arkadaşıyla kapıştığı bir maçta Götze ile penaltı kaçırdı. Kaçırdığı penaltıdan sonra ‘’kol bozuk’’ bahanesini arkadaşlarına yutturmaya çalışan Thissen, zerre kadar takılmamasının ardından Play Station kolunu yere atarak kırdı ve penaltıyı Götze ile kaçırdığı için ünlü futbolcudan oyun kolunun parasını istedi.

[Resim: mluAltq.jpg]

Olayla ilgili Götze’nin Facebook adresine mesaj atan Thissen, "Son dakikada seninle penaltı kaçırdım ve DualShock'u kırdım. Bana 49.99 Euro borçlusun" diyerek coşkuda son noktaya vardı. Normal şartlarda pek sallanmayacak bir olay olsa da Götze, bu samimi kardeşimizi görmezden gelmedi ve ona yeni bir oyun kolu hediye edeceğini söyledi. Bundan sonra anlık delirmelerle kırılan oyun kolları için ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
O şans bizde de olsa!
Referans URL