Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu 5 telefon Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
LG G4 – Dünyanın En Uzun Selfie Geçiş Zinciri Rekoru

Selfie geçiş zinciri nedir? Şöyle ifade edelim, LG Mexico şehrinde 2500'i aşkın sayıda insanı topladı ve bir LG G4 akıllı telefonu onların arasında gezdirdi. Akıllı telefon iki saatte 746 adet Selfie çekimi gerçekleştirdi, her fotoğraf ortalama 10 saniyede çekildi. Rekor daha önce Samsung Galaxy A3 & A5 ile 531 selfie çekimi yapılarak kırılmıştı. LG G4 bu kadar sayıda insan arasında gezinirken pil takviyesi dışında herhangi bir şeye ihtiyaç duymadı.

[Resim: 3_d.jpg]

Gionee Elife S5.1 – Dünyanın En İnce Akıllı Telefonu

Çinli üretici Gionee adını alışılmadık akıllı telefonlarıyla teknoloji meraklılarına duyurmayı başarıyor. Firma yalnızca 5.1 mm inceliğindeki Elife S5.1 ve 6020mAh pil kapasitesi sunan Marathon M5 gibi oldukça başarılı akıllı telefonlar geliştirdi. Eylül 2014'te kullanıcılarla buluşturulan Elife S5.1 modeli bir süre için dünyanın en ince akıllı telefonu rekorunu elde etmişti ancak bir süre sonra Çin merkezli diğer üreticilerden daha iddialı akıllı telefonlar da geldi.

[Resim: 4_d.jpg]

Oppo R5 Elife S5.1'in rekorunu tazeledi

Gionee'nin akıllı telefonu gerçekten ince değil mi? Tekrar düşünün, Oppo R5 yalnızca 4.85 mm'lik incelik değeriyle dünyanın en ince akıllı telefonunu unvanını ele geçirdi. Gionee'nin akıllı telefonundan birkaç ay sonra kullanıma sunulan cihaz Guinness incelik rekorunu da ele geçirmiş oldu. Oppo R5 ince yapıda bir akıllı telefon isteyenler için ideal olsa da ses kalitesi zayıf, pil seviyesi tatmin edici değil ve depolama alanı microSD hafıza kartlarıyla genişletilemiyor.

[Resim: 5_d.jpg]

4. HTC One – Dünyanın en uzun anime akıllı telefon mozaiği oluşturuldu

HTC üst düzey akıllı telefonuyla satış rekorları kıramasa da çantasında iddialı bir dünya rekoru bulunmakta. China Unicom ve Sohu IT ile birlikte firma 400 adet HTC One akıllı telefonu kullanarak senkronize şekilde görselleri oynattı ve dünyanın en uzun anime akıllı telefon mozaiği meydana getirilmiş oldu. Rekor China Smart Device Games'in bir parçasıydı ve Pekin'deki Ulusal Olimpik Spor Merkezi'nde sergilendi.

[Resim: 1_d.jpg]

LG Optimus 2X – Çift Çekirdekli akıllı telefon

Sekiz çekirdek işlemcili akıllı telefonlar hayatımızda ve on çekirdek işlemcili ürünler gündeme girmeye başladı. Bu nedenle LG Optimus 2X'in çift çekirdekli işlemciye ev sahipliği yaptığı için Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesi şu an hayli şaşırtıcı geliyor. İster inanın ister inanmayın, 2011 yılında çift çekirdekli akıllı telefonlar eşsiz sanat eseri muamelesi görüyordu. Android işletim sistemli akıllı telefonlar kısa süre içerisinde çok çekirdekli ve oldukça güçlü işlemciler kullanmaya başladı. Şu an giriş seviyesi akıllı telefonlarda dahi dört çekirdekli işlemciler bulunuyor.

[Resim: 2_d.jpg]

Alıntı:
Referans URL