Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Türkiye Oyunu T.R.O.T.A.N. Kickstarter'da Destek Bekliyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Yine yazmaktan keyif aldığım haberlerden bir tanesi daha karşımızda duruyor. İstanbul merkezli Genetic Studios, daha önce mobil platformlar için çıkardığı başarılı oyunlardan sonra yeni bir yapımla daha karşımıza çıkıyor. Ancak bu sefer oyunu oynamamız için Kickstarter üzerinden istenilen desteğin bulunması gerek.
Oyunu anlatmaya başlamadan önce ismiyle ilgili açıklama yapmam gerekiyor sanırım: Türk oyuncular olarak oyun piyasaya sürülse dahi satın almayacağınız için oyunun adı Türkçe değil. Yine Kickstarter üzerinden destek vereceklerin büyük kısmının yabancı olacak olması sebebiyle de video Türkçe hazırlanmamış.

T.R.O.T.A.N ismi verilen oyunun ilk olarak iOS, Android ve Windows Phone platformları için çıkarılması planlanıyor. Eğer istenilen destek bulunursa PC içinde geliştirme yapılacağı Kickstarter sayfasında yer alan bilgilerden biri.

2049 yılında geçecek olan oyunumuz, 14 farklı nükleer kazadan sonra yaşanamaz hale gelen bir dünya ve sonrasını anlatıyor. Kurulan "Uzay Nesli" programıyla birlikte yaşanacak yeni bir gezegen aramaya başlayan Dünyalılar, T.R.O.T.A.N. boyunca bunun mücadelesini verecekler.
NOT:Rsim koyadmadım çünkü imgur hata verdiği için ve zamanım kısıtlıydı.
Referans URL