Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Supersu Problemi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar benim 2 problemim var 1-ben dün telefonumu androidxda.com dan rootladım ve içine supersu adında bi uygulama geldi bende araştırdım bu uygulamayı root gerrektiren uygulamaları onaylıyormuş. Bende hile yapmak için root atmıştım zaten sb game hacker programını apk olarak telefonuma indirdim ama açtığımda çalışmayı durdurdu hatası alıyordum çünkü supersu bu uygulamaya onay vermiyodu ve ben indirdiğimde de verilsin mi tarzından bir soru karşıma çıkmamıştı. Bunu nasıl düzeltebilirim uygulamayı nasıl çalıştırabilirim?

2-En son bu problemi çözemeyince supersu ayarlarından telefonu unroot yaptım ve root checker indirip baktım cidden root gitti ancak supersu uygulaması telefonda kaldı ve ben silemiyorum bu uygulamayı nasıl silebilirim?
Biraz saçma bir iş yapmışsın. Telefonun marka, model söylersen daha iyi yardımcı olabilirim. Cidden Root kötü birşey(kullanmayı bilmedikçe). Ben mesela kullanmayı biliyorum tablete Kingo Root ile Root attım. Sonra format sırasında kurulcak uygulamalarımı ayarladım şu an çok iyi oldu. Senin durumuna bakarsak şu an yerinde olsam telefona Rom yüklerdim ve telefonu sıfırlardım ama bunu pek tavsiye etmiyorum. Telefonu tamamen bozma veya donanımsal sorunlara yol açma olasılığı var. Benim düşüncem bir telefoncuya götür ve Rom yüklet bu arada telefonda reset düğmesi varsa onuda kullanabilirsin.
Root atmak riskli iş denemeyiniz asla.
Ancak illa atacam diyorsanız kingo root güvenilir root.
Onun dışındakinden denedim mahvolumştu telim Gülümseme
Root atmakta risk yok. Rom yüklemekte risk var. Ama güvenilmez programlarlada root atmayın yani.
(24.06.2015 18:30)canavar123 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Root atmakta risk yok. Rom yüklemekte risk var. Ama güvenilmez programlarlada root atmayın yani.

kingroot
cf root
disinda program kullnmamak lazimAçık Ağızlı Gülümseme
Referans URL