Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Xbox Patronu Xbox One Oyunlarının PC'ye Gelebileceğini İma Etti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 4gyW1Y.png]

Konsollar geliştikçe PC oyunculuğunun geleceği tartışma konusu olmaya devam ediyor. Kimileri PC'nin en iyi oyun platformu olduğunu savunurken kimileri konsolların PC oyunculuğunu öldürdüğünü savunuyor. Tartışmalar böyle devam ederken sektöre yön veren Xbox konsolların başındaki isim Phil Spencer konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

[Resim: xxbox-patronu-xbox-one-oyunlarinin-pc-ye...XesV2f.jpg]

PC Oyunculuğuna Bir Umut

Bir röportajı sırasında "Oyunculara seçim hakkı vermek istiyorum" diyerek konuşmasına başlayan Phil Spencer PC oyunculuğu ile ilgili şunları söyledi:

"Bir oyuncu olarak PC'de oyun oynarım... Nerede istersem orada oyun oynayabilmek isterim... Bu yüzden oyunculara seçim hakkı vermek istiyorum. İnsanları oyun oynamak için TV gibi belli bir yere mecbur bırakmak istemiyorum."

"Xbox'ın TV başındaki en iyi oyun deneyimi olmasını istiyorum ama açıkça TV başında değil dizüstü bilgisayarımda isem yine de Killer Instinct, Fable, Gears of War oynamak istiyorum. Bunu başarmak istiyorum ve insanları istemediği bir yerde istedikleri oyunları oynamak için ürünümüzü satın almaya zorlamak bana doğru gelmiyor."

Kendi fikrime göre Phil Spencer benim gibi PC oyuncularının aklını okumuş görünüyor. PC oyunculuğunu geri plana iten Xbox Phil Spencer'ın bu açıklamaları ile PC oyunculuğunu şahlandırabilir. Bakalım Phil'in dediği gibi Xbox'ın bu önemli oyunlarını en sevdiğimiz yer PC başında oynayabilecek miyiz yoksa Xbox One mı satın almak zorunda kalacağız.İyi Forumlar.ArcherTürk
Referans URL