Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google'ın çok konuşulan oyunu "Ingress" yayınlandı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Google, geçtiğimiz yıl GPS ile birlikte harita üzerinde oynanacak olan sanal gerçeklik oyunu üzerinde çalışmalara başladığını duyurmuştu.

Ingress adını taşıyan ve kullanıcılar tarafından oldukça ilgi gören bu oyun şimdilik yalnızca Android cihazlarda oynanabilse de yakın bir zamanda iOS platformu için de yayınlanacak.


Ingress oyunu nedir?

Niantic Labs adını taşıyan bir şirket tarafından geliştirilmiş olan Ingress oyunu, iki farklı takımlarda yer alan oyuncuların parklar, heykeller, metro istasyonları ve mimari şaheserler gibi konumların üzerinde bulunan "portal" lar ile dünya üzerinde hakimiyet kurmaya çalışması üzerine kurgulu bir oyun. Ingress oyununda seçmiş olduğunuz taraf için dünya üzerinde dolaşıyor ve GPS harita üzerindeki önemli noktaları ele geçirip üstüne "Resonator" koyarken, rakip takım yer alan oyuncuların ele geçirdiği noktalara da elinizde bulunan silahlarla saldırıp onların "Resonator"lerini yok etmeye çalışıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz takım portal ele geçirdikçe dünya üzerinde takım arkadaşlarınızla birlikte çalışarak bu portallar arası bağlantılar kuruyor ve bu bağlantıların arasında yer alan takımınız için ele geçirmiş oluyorsunuz.

Ingress Nasıl Oynanır?

Ingress oyununda etrafınızdaki 20 metre yarıçaplı bir alana müdahale edebiliyorsunuz ve sınırlı olan oyun enerjinizi Portal'lar üzerine kalkan/resonatör/silah kulesi dikmek, olanları tamir etmek ve düşman resonatörlerine ateş açmak için kullanabilirsiniz. Bunlar gibi bütün Ingress işlerini yapabilmek için gerekli eşyaları ise yanından geçmiş olduğunuz portaları hackleyerek kazanabiliyorsunuz. Hack işlemi ise 5 dakikada bir yapılmaktadır ve portal'ı uzun bir süre sömürürseniz bir kaç saat kimse o portal üzerinden eşya alamıyor.

Rakiplerinizin elinde bulunan kuleler gerek saldırılarda, gerekse hack yaparken boş durmuyor ve size yanıt vererek Ingress oyun enerjinizi düşürüyor. Oyundaki enerjinizi doldurmanın ise iki yolu var;


1-) Dünya üzerine insan yoğunluğuna göre dağılmış beyaz XM noktacıklarını yanından geçerek toplamak.
2-) Portallardan elde edebildiğiniz enerji küplerini kullanmak.



Millet bu oyunu duyunca evde kalmaz obezite olmaz. (güzel olursa) Açık Ağızlı Gülümseme
(12.12.2013 18:48)undercover1086 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Millet bu oyunu duyunca evde kalmaz obezite olmaz. (güzel olursa) Açık Ağızlı Gülümseme

Google el attığı kulvarlarda gerçekten en iyisini yapmaya çabalıyor ve yapabiliyor da. Bu projenin ses getireceğini düşünüyorum.
Referans URL