Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Call of Duty: Black Ops 3'ten Uzunca Bir Co-op Videosu Geldi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 4gyW1Y.png]

Herkese merhaba arkadaşlar bir başka zamunda oyun haberlerinde yeni bir konu ile karşınızdayım.

Activision ve Treyarch, E3 2015'ten sonra anlaşılan bizimle yeni oyun hakkında daha fazla bilgi paylaşma kararı almış.Bende paylaşıyım dedim. Hiç beklenmedik bir şekilde yayınlanan yeni videoyla birlikte oyunun co-op tarafından uzunca bir kısım görüyoruz.

[Resim: xcall-of-duty-black-ops-3-coop.jpg.pages...2Y8U8A.jpg]

Black Ops 3'te bütün seride ilk kez göreceğimiz üzere 4 kişilik co-op desteği bulunacak. Oyuncular birlikte görevleri tamamlamak için oynayabilecekler. E3 sırasında bizlere Cyber Core isimli bölümden videolar gösteren Activison ise co-op tarafı için Ramses Station isimli bölümü seçmiş.

Treyarch'ın söylediğine göre hikaye tarafında yer alan karakterimizde kişiselleştirilebilir olacak. Silahından, cephanesine kadar bütün üstünü başını kendimiz belirleyebileceğiz. Stüdyo bütün bunları oyuna eklemesinin amacını ise oyunculara daha iyi bir hikaye tarafı sunabilmek olarak açıklıyor.

2065 yılında geçecek olan oyun bu sayede oyunculara daha farklı silahlara ulaşma şansı verecek. Zaten yapımcı stüdyoda drone'ların ve ilginç silahların üzerinde yoğunlaştığını söylüyor. 6 Kasım itibariyle PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformları için piyasaya çıkacak olan oyunun co-op tarafından yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İyi seyirler!





Başka zamunda oyun haberde görüşmek üzere iyi forumlar.
Referans URL