Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Baldur's Gate II: Enhanced Edition Update v1.2.2030 [RELOADED] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/HVQU32J.jpg[/afiş1234567890]



[dosyaadı]Baldur's Gate II: Enhanced Edition Update v1.2.2030 [RELOADED] - Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]



[boyut]442 mb[/boyut]



[hakkında]
Kaçırılan. Tutuklu. İşkence. Sihirbaz Irenicus size hakkım olan güçlerin sizi soymak için çalışırken, onun kalesi esir tutar.

Eğer içinizde kötülük karşı koyabilir, kahramanca oranlarda bir efsane kurma ve sonuçta rüyalarımı ziyaret ediyor karanlık özünü yok? Ya da alemlerin karşısında imha tarama alanı bölmek ve Murder yeni Rabbine olarak godhood yükselmek, senin korkunç doğa saracak?

Baldur Kapısı II: Enhanced Edition hayata geri bu eleştirmenlerce beğenilen role-playing deneyimi getiriyor.

Özellikler:

- The Final Chapter - Baldur Kapısı II: Amn Gölgeler ve Baldur Kapısı II: Bhaal Tahtı, Bhaalspawn destan epik bir sonuç Enhanced Edition Baldur Kapısı II içerir.

- Dört Yeni Parti üyeleri - Baldur Kapısı II ile Birlikte: Enhanced Edition yolculukta size katılabilir dört yeni karakterler.

- Siyah Çukurları 2: Thay ve Gladyatörler - üst düzey Dungeons & Dragons mücadele taktik derinliği keşfedin. Eğer Demi-liches, Zihin Flayers ve Githyanki karşı yaşam için tuzaklar ve savaş atlatmak ise kendi zayıflıkları üzerine senin esir ve av zayıflatır.

- Kolay Multiplayer - Baldur Kapısı II: Enhanced Edition kolay bile bir güvenlik duvarının arkasında, bulmak listesi ve çok oyunculu oyunlar katılmak için yapar.

- Geniş ve Daha Fazlası - Baldur Kapısı II: Enhanced Edition tam geniş ekran desteği, işler orijinal remastered alan sanat ve diğer arayüz ve oynanış geliştirmeleri bir dizi vardır.[/hakkında]



[dosyaid]7425[/dosyaid]
Referans URL