Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: XCOM: Enemy Within Crack Only [RELOADED] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/UMLVyBw.png[/afiş1234567890]



[dosyaadı]XCOM: Enemy Within Crack Only [RELOADED] - Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]



[boyut]55 mb[/boyut]



[hakkında]
Oyunun RELOADED sürümüne uygun çalışan crack tir.


XCOM: Enemy Unknown: Yıl ödüllü strateji oyunu XCOM 2012 Oyunu genişleme Enemy Within. Düşman içinde yeni yetenekleri, yükseltmeleri ve yeni bir düşman ve yabancı tehditlerle mücadele etmek için silah inanılmaz bir dizi ekler. Bu genişleme aynı zamanda yepyeni bir oyun deneyimi sunan yeni haritalar ve misyonları, yeni taktik ve stratejik oyun ve yeni multiplayer içeriği tanıttı.

Temel Özellikler:

- Yeni Asker Yetenekler: fiziksel göğüs, beyin, göz, deri ve bacaklara augmentations dahil operatörler yeteneklerini geliştirmek veya yeni Mekanize exoskeletal Cybersuit veya MEC inşaat etkinleştirmek için Sibernetik Lab inşa Genetik Lab Construct. Yeni MEC Trooper sınıf yeteneklerini uzmanlaşmıştır ve her takım alev ve bombaatar dahil olmak üzere yeni silahlarla yükseltilebilir.

- Yeni Silahlar ve Ekipmanlar: senin operatörler için mühendislik ekibi ve Foundry'den yeni projeler ile ekstra bir taktik avantaj verin.

- Yeni Düşman Tehditler: İki yeni yabancı türlerinden tehdit ve yüceltmek olarak bilinen ölümcül yeni bir örgüt karşı yeni taktikler kabul edilmesi.

- Yeni Stratejik Kaynak: Meld olarak bilinen değerli yeni yabancı kaynak, keşfedilmiştir. Savaş emniyete ve yeni araştırma ve yükseltmeleri kilidini üssünde dikkatlice geri kullanabilirsiniz.

- Yeni Taktik Zorluklar ve Haritalar: Pelerin-ve-hançer ve istihbarat operasyonları üzerinde 40 yeni savaş yeni bir taktik zorluklar sağlamaktadır.

- Yeni Multiplayer haritalar, birimler, ve özellikler: tercihlerinin daha geniş bir diziden özel ekibinizi oluşturun ve yoğun bir-bir, sıra tabanlı maçlarda rakibin hakim.[/hakkında]



[dosyaid]7417[/dosyaid]
Referans URL