Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: LEGO Marvel Super Heroes - [PS3] - [DUPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: vSkiknx.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
LEGO Marvel Super Heroes - [PS3] - [DUPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:5.88 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Lego Marvel Super Heroes bir aksiyon macera oyunu. Bunu söylememin sebebi, LMSH’da 150 adet Marvel karakteriyle oynayabiliyor oluşunuz. Evet, yanlış okumadınız, 15 falan değil, yüz elli adet karakterle oynayabiliyorsunuz ve bunlar sadece görünüş olarak değil, yetenek olarak da farklı karakterler. Ant-Man, Shocker, Sif, Iron Man, Gambit, Beast, Beta Ray Bill mi dersiniz yoksa Winter Soldier, Vulture, Doctor Strange, Drax the Destroyer mı? Hepsi burada ve hepsi oynanabilir. Tabii bunlardan bazıları indirilebilir içerik olarak geliyor orası ayrı.

LMSH, bu karakterlerin kontrolünü hikaye ilerledikçe size sırayla veriyor ve açıkçası bunu yaparken eğlendiriyor. Zaten LEGO oyunu olmasından mütevellit öyle çok ciddi, inanılmaz bir hikaye beklemek doğru olmaz, oyunun birinci amacı eğlendirmek, düşündürmek değil, bunu başarıyorsa, benim için yeterince iyidir.

Her karakterin farklı özelliği var demiştim, bu oyunun mekaniklerine de yansıyor. Bir karakterin yaptığı şeyi diğer karakter yapamayabiliyor doğal olarak, aynı özelliklere sahip karakterler bile (ki Marvel evreninden bahsediyoruz oldukça bol bu tarz karakterler) farklı yapıları gereğince bir diğerinin aşamadığı engelleri aşabiliyor. Örnek vermem gerekirse, Storm ve Thor, elektriği manipüle ederek istasyonlara güç verebiliyorlar fakat yangın söndürme olayını sadece Storm yapabiliyor, Thor ise bu bağlamda kapıları kırabiliyor. Bu kombinasyon olayı gerçekten eğlenceli ve kendisini tekrar etmiyor, çok ince düşünülmüş.Genel olarak oyunda ilerleyebilmek için çeşitli bulmacaları çözmeniz gerekiyor. Bunlar çok fazla zor değil, oyunun hızını çok düşürmemek için bilinçli olarak zor yapılmadığını düşünüyorum, sadece doğru karakterlerle doğru şeyleri yapmanız gerekebiliyor, kısaca anlaşılabileceği üzere, oyun tam olarak yetişkinler için tasarlanmamış.

Benim için en büyük hayal kırıklığı ve şikayet edeceğim tek şey, oyunun çok ama çok kısa olması oldu. Evet karakter sayısı fazla fakat ana hikaye modunu 10 saatte bitirebiliyorsunuz. Buna rağmen bu süreyi ekstra karakter açmakla ve New York’u gezmekle uzatmak mümkün. Oyunda gezebileceğiniz SHIELD merkezi gibi mekanlar da bulunmakta, tabii yan görevler de cabası.Açık konuşmak gerekirse, Lego Marvel Super Heroes gerçekten çok dolu bir oyun. Karakter zenginliği, içerisinde bulundurduğu ve Marvel hayranlarını ihya edecek küçük espriler, karakterlerin yetenekleri, küçük ama fark edildiğinde mutlu eden detaylar falan derken, gerçekten saatleri başında eritebileceğiniz ve bunu yaparken eğlencenizin bir saniye bile sekteye uğramadığı, Marvel ve Lego hayranları için muazzam bir yapım ve kesinlikle oynanması gerekiyor.

İşin ilginci, oyunu herkes oynasın diye her platforma yapmışlar resmen. PC, Nintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Xbox One ve Xbox 360’ta oynanabiliyor. Bazıları çıktı bazıları ise çıkmadı tabii, artık hangi platform işinize geliyorsa!

Dün indirip oynadım ilk görüşte hata mı yaptım dedim abim bile bu çocuk oyunu indirmişsin sil şunu dedi. Ama 5 dakika sonra abim ve ben 2 kişilik oynuyorduk Açık Ağızlı Gülümseme gayet eğlenceli bir oyun öldürdükçe etrafa Legolar falan saçılıyor alışıl olmadığım bir şey ama insanı sarıyor tabi daha ilk bölümü oynadım Açık Ağızlı Gülümseme İyi oyunlar Gülümseme (Yazı alıntı değildir)

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: TGQs7y0.jpg]
[Resim: NxLIaZ0.jpg]
[Resim: COMZGqd.jpg]





[Resim: 8eREzoB.png]
4.46 CFW'de Rahat oynanıyor.
(11.12.2013 23:24)milf Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]## Kurulum:
1. Genişletin
2. Konsola atın (Harici hard diskten oynanıyor.)
3. Oynayın

eklersiniz oyunun altına.
[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Resimler İmgura Birdaha Olmasın Düzeltiyorum.
Konu başlığını ve resimleri düzelttim. Resimleri kendin upload et. Oyun hakkındakı kısma oyun bilgisi yazılır. Sen kendi yaşadığını en sona yazabilrisin ancak biraz oyun hakkında bilgi verirsen daha iyi olur. Şimdilik düzelttim. Daha yenisin alış bunlara Açık Ağızlı Gülümseme. İyi foumlar...
Ne çok hatam varmış arkadaş ya Açık Ağızlı Gülümseme tamam bundan sonra hepsi düzgün olacak Açık Ağızlı Gülümseme
(11.12.2013 20:40)Mini Duft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne çok hatam varmış arkadaş ya Açık Ağızlı Gülümseme tamam bundan sonra hepsi düzgün olacak Açık Ağızlı Gülümseme

Problem yok. Bende ilk geldiğim zamanlar böyleydim. Resimlere sitenin logosunu ekleyebiliyorsan senin için daha iyi olur.
Herkes başladığında öyleydi. Göz kırpma Yetkili olmak kolaymıymış?
Kolay değil ama benim için bir zevk Açık Ağızlı Gülümseme
## Kurulum:
1. Genişletin
2. Konsola atın (gereken program belirtilmemiş)
3. Oynayın

eklersiniz oyunun altına.
link yokkk
Referans URL