Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: 1stFlip Flipbook Creator 1.06.148 - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/EreC4QK.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]1stFlip Flipbook Creator 1.06.148[/dosyaadı]

[hakkinda]1stFlip Flipbook Creator, e-dergi hazırlama programıdır. Program ile kitaplar, e-dergiler, broşürler, gazeteler, fotoğraf albümleri oluşturabilirsiniz. İnteraktif çalışmalar yapmak mümkündür. Çalışmalarınızı html, exe, zip ve app (mac uzantısı) formatlarında kayıt edebilirsiniz. HTML5 desteği sayesinde mobil kullanıcılarada içeriklerinizi kolaylıkla sunabilirsiniz.

html olarak kayıt etmeniz durumunda web sitenizde, exe olarak kayıt etmeniz durumunda windows kullanıcılarına, zip olarak kayıt etmeniz durumunda mail yada benzeri ortamlara, app olarak kayıt ederek mac kullanıcıları ile çalışmalarınızı paylaşabilirsiniz.

Örneğin bir web siteniz var. Güncel, şık e-dergi çıkarabilirsiniz. E-ticaret siteleriniz için güncel broşürler hazırlayabilirsiniz. Web siteleriniz aile albümleri oluşturabilirsiniz. Tamamen sizin hayal dünyanıza kalıyor Gülümseme 3D efektler sayesinde profesyonel kalitede çalışmalar elde edebilirsiniz.

Dahili editör sayesinde resimlerinizi, videolarınızı kolaylıkla ekleyebilir, hazır şablonları kullanabilir, dahili editör ile yazılarınızı ekleyebilirsiniz.

Program windows xp ve sonrası çıkan işletim sistemlerinde çalışmaktadır. Programı ingilizce ve almanca olarak kullanabilirsiniz.
[/hakkinda]

[boyut]55.4MB[/boyut]

Şifre: zamundatorrent.net


[dosyalink]http://bit.ly/1fgIYto[/dosyalink]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL