Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Uniblue DriverScanner 2015 4.0.14.2 - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/QxHXDO9.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Uniblue DriverScanner 2015 4.0.14.2[/dosyaadı]

[hakkinda]Uniblue DriverScanner, driver yükleme programıdır. Bilgisayarımızı kısa bir süre taradıktan sonra uyumlu driverleri otomatik olarak indirip bizi driver arama zahmetinden kurtarır. Driverler oldukça önemlidir. Bilgisayarlarımızın tam randımanlı çalışması için her daim güncel ve stabil driverları kullanmak bilgisayardan en iyi verimi almamızı sağlar. Program ekran kartı, ses kartı, usb, chipset, ethernet kartı, modem, yazıcı, anakart vb. akla gelecek bilgisayar bileşenlerine ait yazılımları yükleyebilmektedir.

Programı ilk çalıştırmamız ile birlikte kısa bir süre tarama yapacaktır. Bu tarama sonrası bilgisayarımızda yer alan donanımlar tespit edilip bunlara uygun yazılımlar, driverler liste edilecektir. Liste edilen yazılımların detaylarına bakmak mümkündür. Detay kısmında varsa bilgisayarımızda yüklü olan sürücüye ait versiyon bilgileri, çıkış zamanı gibi bilgiler liste edilir. Aynı zamanda yüklenecek olan sürücü içinde benzeri bilgileri görebilmekteyiz.

Program aktif internet bağlantısına gerek duymaktadır. Tarama sonrası liste edilen sürücülerin tamamını indirip yükleme yapabiliriz. Bu işlemleri programın arayüzünden yapmaktayız. Program aracılığı ile yükleme yapılan driverler için restore alanıda oluşturulabilmektedir. Driver dosyalarının indirilmiş olduğu klasörüde ayarlayabilmektesiniz. Sade ve basit bir arayüzü bulunan programı ingilizce, almanca, fransızca gibi dillerde kullanabilirsiniz.

Driver indirme gibi işlemlerde herhangi bir hız sınırı bulunmamaktadır. Planlama (Scheduler) özelliği ile otomatik olarak güncelleme kontrolüde yapabilirsiniz. Günlük, haftalık ve aylık seçeneklerinden birini seçerek bu aralıkta otomatik kontrol yaptırabilirsiniz. [/hakkinda]

[boyut]7.3MB[/boyut]

Şifre: zamundatorrent.net


[dosyalink]http://bit.ly/1KWrSx0[/dosyalink]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL