Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fight Night Champion - [XBOX360] - [COMPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: VABTFXe.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Fight Night Champion - [XBOX360] - [COMPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 7.30 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Artık her iki taraf için dörder yön bulunuyor ve istediğiniz atağı yapabilmek için sağ analog tuşunu bu yönlere çekmeniz gerekiyor. Örneğin sağ veya sol aparkat vurmak için sağ analog tuşu çok hafif sağa veya sola kaydırarak aşağı indirmeniz yeterli. Seriye yeni başlayacaklara büyük kolaylık sağlayan bu yeni tuş dizilimi, FNR gediklilerinden büyük tepki alabilir.

Dövüş mekaniğindeki bir diğer yenilik ise bloklarda gözleniyor. Otomatik olarak gard alan boksörler, artık saldırıları yukarı veya aşağı şeklinde ayırt etmeksizin savuşturuyor. Sağ tetik tuşuna bastığınız anda boksör gard alıyor ve rakip ister yüze, ister gövdeye çalışsın, gelen atakları büyük oranda savuşturuyor. Açıkçası yeni kontrollerle birlikte yağmur gibi komboları rakibin ağzına ağzına saydırmak oldukça kolaylaştığından, yeni gard sistemi de bir nevi emniyet supabı işlevi görüyor. Eski sistem olsaydı, özellikle çoklu oyuncu modunda üstünüze rastgele sallanan yumruklardan kaçmaya çalışmak can sıkıcı bir hal alabilirdi. Kontrollerde yapılan değişiklikler şüphesiz cesaret isteyen türden ve oyunu fazla kolaylaştırabilecek nitelikte görülebilir. Ancak EA Sports bir oynanış faktöründe daha değişiklik yapmış ve dövüş mekaniğinde ustalar ile şanslı amatörleri birbirinden tamamen ayırmayı başarmış.

FNR4’te rakibi yıkana kadar yumruk atmak mümkündü; ancak yenilenen kondisyon değerleri sayesinde boksörler daha çabuk yoruluyor ve böylece daha gerçekçi bir maç ortaya çıkıyor. Fight Night Champion’da gereksiz yere veya isabetsiz yumruk atmak, nakavt olmanızı kolaylaştırmaktan başka bir işe yaramıyor. Yeni eklenen “ani nakavt” özelliği, beklenmedik bir anda yiyebileceğiniz güçlü bir kontra yumruk ile yere serilmenize neden oluyor. Bu gibi durumlarda hakem saymakla bile uğraşmıyor; doğrudan soyunma odasına dönüyorsunuz.

Kısacası Tekken’de acemi dostu Eddie Gordo’yu hatırlatan “yumruk spam’leme” yöntemi, Fight Night Champion’da alınan bir dizi önlemle tarihe karışıyor. Artık tüm ustalığınıza rağmen, sağ analog tuşu rastgele çevirip boksörünüze bir araba sopa atan 12 yaşındaki biraderinizden dayak yemek zorunda değilsiniz. Her boksörün bir hikayesi vardır

Bugüne kadar içinde “ruh” barındıran bir boks oyunu oynamadıysanız, bir de FNC’yi deneyin. Diski konsola takıp oyunu başlattığınız anda; mahpus hayatını boks ringinde gardiyanları ve diğer mahkumları eğlendirerek(!) geçiren Andy Bishop’ın hikayesine merhaba diyorsunuz. Yeni kontroller için bir nevi eğitim bölümü olan giriş ekranındaki dövmeli rakibi yendikten sonra bu talihsiz boksörün hikayesine devam edebilir veya Fight Night Champion’ın diğer modlarını deneyebilirsiniz.

Hangi modu oynarsanız oynayın, sevdiğimiz spikerler Joe Tessitore ve Teddy Atlas değerli yorumları ile bizi yalnız bırakmıyor. Öyle ki, İngilizce konuşma diline hakimseniz, maçın gidişatı hakkındaki yorumları hem mevcut durumunuz hakkında bilgi veriyor, hem de rakibi alt etmek için bazı önemli ipuçları barındırıyor.

Champion modu olarak geçen Andy Bishop’ın hikayesinde yer yer Rocky’i, bazen de Def Jam’i hatırlatan senaryo unsurları bulunuyor. Yeterince zorlarsanız, geçtiğimiz yıllarda yayınlanan ve ömrü kısa süren “Pusat” adlı diziyle bile paralellikler bulmak mümkün.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: bCvTfzb.jpg]
[Resim: GXzyxzM.jpg]
[Resim: 2Sgyaow.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyun LT+3.0 (XGD3/16202) desteklemektedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL