Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oculus'u Oyuncak Edecek Sanal Gerçeklik Cihazı: StarVR
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: nglSi4i.jpg]
Oculus Rift'i deneyince kendinizi bambaşka alemlerde hissediyorsunuz. Fakat StarVR öyle bir konsept ki Oculus Rift yanında oyuncak gibi kalacak.
Oculus Rift tanıtıldıktan sonra sanal gerçeklik gözlüğü artık hayal değildi. Bu furyaya yakın zamanda birçok marka da katıldı. Sony, LG ve HTC gibi markalar da bu piyasaya yavaş yavaş adım atmaya başladı.

Starbreeze bünyesinde geliştirilen StarVR görüp göreceğiniz tüm sanal gerçeklik gözlüklerini perişan edeceğe benziyor. Zira gözlük piyasa çıkar çıkmaz yapacağı ilk şey saydığım markaları perişan etmek olacaktır.
[Resim: 8mdMwxz.jpg]
Ekranı 5.120 x 1.440 piksel çözünürlükte olacak StarVR 210 derecelikte bir görüş açısına sahip olacak. İki adet 5.5 inçlik QHD akıllı telefonları destekleyen StarVR ayrıca 90 Hz gibi bir yenileme hızında çalışacak. Bu ortalama bir televizyon ile neredeyse eşdeğer. Bu hız Oculus ile aynı fakat Oculus'tan 2 kat daha kaliteli bir görüntü ile buluşunca çok daha iyi bir sonuç verecektir.
[Resim: BIaBlIg.jpg]
StarVR daha kısa odak uzunluğuna ve daha geniş açıklığa sahip fresnel lensler ile donatılacak. Tahminlere göre şirketin üzerinde çalıştığı yeni Walking Dead oyununu bu platforma aktarmak şiketin ilk işi olacak.
Starbreeze Star VR görüntüleri o çözünürlükte ve o kare hızında oynatması çok ama çok zor olacak. Bunu yapsa bile ürün daha çok emek istediği için karşılığında fiyatı da yüksek olacak. Fiyat artışı olunca bu cihazı kitlesen bir pazarda satmakta zorlaşacak. Daha bir prototip olan ürünün çıkış tarihi ve fiyatı henüz belli değil
Referans URL