Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Xbox 360 Oyunları Xbox One'da da Oynanabilecek!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: X7mgU7c.jpg]
Xbox One alıp da eski Xbox 360 oyun arşivine bakıp iç çekenlere sevinç turları attıracak haber sonunda geldi.


Micrososft'un Xbox One'ı, işlemci gücü olarak kısmen bir önceki modeli 360'ın çevresinde dönüyor diyebiliriz. Yani aralarında beklenilenin aksine muazzam derecede bir sınıf atlaması yok. Peki durum böyleyse Xbox One neden 360'ın oyunlarını çalıştırmasın?

Sanırız Microsoft'un da kendine sorduğu soru buydu. Çünkü Microsoft bugün E3'te Xbox One cihazlarında Xbox 360 oyunlarını açabilmek için gerekli olan uyumluluğun bulunacağını duyurmuş durumda.
[Resim: kNxTtAT.jpg]
Şirkete göre, geliştiricilerin 360 oyunlarını One'a göre düzenlemeleri gibi bir duruma gerek yok, çünkü artık bu işlem otomatik olarak gerçekleştirilecek. Kullanıcıların eski oyunları yüklemeleri için iki basit yöntem bulunuyor. Eğer Xbox 360'ınız varken Xbox Live üzerinden satın aldığınız bir oyun varsa, yeni konsolunuzda Xbox Live üzerinden 'yeniden indir' işlemi yapıp oyununuzu Xbox One cihazınızda oynayabilirsiniz. Ya da oyunun sizde diski (CD'si) var ise o diski Xbox One'a direkt olarak takmanız yeterli. Disk içindeki oyun otomatik olarak konsolun hafızasına kopyalanacak. Ancak yine de oyunu oynamak için önce diski takmanız gerekiyor.

Bunların yanı sıra, Xbox 360'larda artık Xbox One'larda olduğu gibi oyun esnasında ekran görüntüsü alabilecek.

Şu an Microsoft, yeni konsolunda açılabilecek Xbox 360 oyunlarını part part sunmakta. İlk part ile Xbox One'larda geçerli olacak eski oyunlar Banjo Kazooie: N n B, Banjo-Kazooie, Banjo-Tooie, BattleBlock Theater, Defense Grid, Geometry Wars Evolved, Hexic HD, Jetpac Refuelled, Kameo, Mass Effect, Perfect Dark, Perfect Dark Zero, Small Arms, Super Meat Boy, Toy Soldiers, Toy Soldiers: Cold War, Viva Piñata ve Viva Piñata: TIP.

Bu oyunların yanı sıra Halo: Reach, Halo 3: ODST, Borderlands, Gears of War ve Alan Wake gibi oyunlarında bir sonraki partta gelmesi muhtemel gözüküyor. Xbox One'lar için yeni özellik Xbox Preview kullanıcıları için bugün sunulmaya başlayacak. Genel kullanıcıların ise 2016 yılını beklemesi gerekmekte.
Referans URL