Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: NBA 2014 - [XBOX360] - [SPARE] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: BDShw6F.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
NBA 2014 - [XBOX360] - [SPARE] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 8.14 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Dünyanın en büyük ve en iyi NBA oyunu markası NBA 2K14 ile geri dönüyor. Geçen yıl 38 kez Yılın En İyi Spor Oyunu ödülünün sahibi olan seri, 2K14 ile çıtayı bir seviye daha yükseltiyor. Bu yıl 2K ile ligin dominant gücü LeBron James güçlerini birleştiriyor. Kral tarafından seçilen soundrack'i, yeni Pro Stick'i destekleyen rafine kontrolleri, Crews'in dönüşü, yeni özel yetenek hareketleri, geçiştirilmiş defansı ve daha fazlasıyla NBA 2K14 yeni standartları belirlemek için geliyor.

Öne çıkan özellikler:

Dinamik oyuncu listeleri: Oyuncu özellikleri ve eğilimleri gerçek hayattaki başarılara ve başarısızlıklara göre günlük olarak otomatik güncelleniyor. Artık NBA'de oynanan her maç sizin oyununuzu da etkiliyor.

Kral James'in soundtrack'i: LeBron James tarafından bizzat seçilen, Jay Z, Eminem, The Black Keys, Daft Punk ve çok daha fazlasını içeren müzik listesi.

Pro Stick: Pro Stick kontrolü ile gösterişli hareketleri, olanaksız atışları ve görmeden atılan pasları en isabetli şekilde gerçekleştirin. Uzak ara yaratılmışi en gelişmiş basketbol kontrolleri.

Kişiye özel yetenekler: 6 yeni özel yetenek her bir NBA oyuncusunun şahsi özellikleri olabilecek en gerçekçi şekilde oyuna uyarlanmış durumda.

Özel stiller: Yeni atış, smaç ve turnike şekilleri, top sürme hareketleri, serbest atışlar, oyun içi inrolar, geri koşmalar, sevinçler ve çok daha fazlası.

İçerik derinliği: Oyunun neredeyse her tarafındaki büyük yeniliklerin yanı sıra NBA 2K14 daha önceki basketbol oyunlarından çok daha fazla animasyon içermekte (3000 yeni animasyon).

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: 1v0a1KO.jpg]
[Resim: 8nWfHs6.jpg]
[Resim: BTG37Hy.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyun LT+3.0 (XGD3/16202) desteklemektedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL