Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: 30 Bin Liralık Fiyatıyla İnsanda Akıl Bırakmayan PC: Epic Force X99
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[/color][Resim: CXDKMVg.jpg]Eğer normal seviyedeki PC’lerden sıkıldıysanız ve cebinizde deve yüküyle para varsa bu PC tam size göre.
Kabul edelim hepimiz oyun oynamayı çok seviyoruz. Dişimizden tırnağımızdan arttırdığımız paralarla PC veya konsolun en iyisini almaya çalışıyoruz. Ama ne yazık ki genel olarak orta seviyede gelir düzeyine sahip olduğumuz için paramız standart bir eğlenceyle sınırlı kalıyor. Yani hiçbir zaman ‘’uçak lan bu makine’’ lafını duyamayıp (cebi şişkinlerde durum değişir tabi) ‘’seni kurtarır kardeşim’’ lafını duyuyoruz.
[Resim: C57ixlQ.jpg]
Genel gidişat bu durumdayken bir de şirketler piyasaya canavar makineler çıkarınca işin içinden çıkılmaz hale geliyor. Haberimize konu olan Epic Force X99 adındaki PC tüm oyuncuların aklına başından alan cinsten. 30.000 TL’lik fiyatıyla aklı başından alma işleminin ilk evresini gerçekleştiren PC, özellikleriyle de işleme kaldığı yerden devam ediyor.
Epic Force X99’un içerisinde 4 adet Titan X bulunuyor. 16 GB’lık DDR4 RAM’lerin bulunduğu gerçek üstü PC’de Core i7-5960X’in 4.5GHz’e overclock edilmiş hali kullanılıyor. Cüzdanı şişkin olup da bu makineyi alan oyunculara şimdiden hayırlı olsun diyelim.
[Resim: CW3D00H.jpg]
30.000 nedir ya..
İçinde 4 tane nvidia titan x bulunuyor ekran kartına göre fiyat normal.Tabiki 4 tane ekran kartına gerek yok Gülümseme bir tane bile yeterli Gülümseme
Aynen. Bu PC'de sıvı soğutma şart. Böyle bir PC'ye sıvı soğutma takılmazsa PC ömrü 1 saattir. Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL