Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: CyberLink PowerDVD 6.0.0.2022 Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/QeA3VBE.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]CyberLink PowerDVD 6.0.0.2022 Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]

[hakkinda]YouTube PC Maksimum video ve ses oynatma eğlence sunuyor alkışlanan DVD yazılım programı en son evrimidir. En yüksek kalite ve dinleme deneyimi çok sayıda özelleştirilebilir video/ses kontrolleri ile birlikte geliyor. PowerDVD DVD meraklıları için yüksek tanımlı ses ve video, 8 kanal çalma, sanal surround ses, hem de tam kontrol gerçek bir ev sineması ses ve ekstra özellikler için destek içerir.



• En yumuşak, en parlak ve en doğal görüntülerin keyfini çıkarın

• Yüksek çözünürlüklü ve 8 kanallı ses deneyimi genişleme

• Ses ve video dosyaları ve biçimleri en geniş kapsamlı oyun

• Kolayca kısayolları, yer imleri ve diğer serin kontroller ile gidin

• Özellikler DVD meraklıları paketleri ile online genişletmek



PowerDVD 6 özellikleri :

• Üstün Video Kalitesi :

- Canlı Görüntüler yoğun dünya ikinci nesil dinamik görüntü teknolojisi ile (CLEV-2) Daha fazla parlaklık ve daha doğal renkleri ile DVD film sunar.

- Akıllı Video ve ses volume: Kare Kare analiz ürettiği Akıllı ultra-pürüzsüz hayalet tüyler, ve diğer unsurları ortadan kaldırarak DVD oynatma.

- Çoklu Ekran Oranları: CyberLink Pano Vision (CLPV) destekler hem 4:3 ve 16:9 DVD içeriği ve görüntüler ile germe teknolojisi için doğal olarak en iyileştir görüntü oranı içeriği ile mevcut monitör.

• Üstün Ses Kalitesi :

- Sinematik Surround Ses: İzlenim -2 (- 2 CLMEİ) 8-kanal ses sistemlerine 2-kanal ses kaynaklarını genişleterek sinemada olmanın gerçekçi bir duygu yaratır Çok Kanallı CyberLink Ortam.

- Yüksek Çözünürlüklü Ses: ses kalitesi CD ses daha iyi Oluşturur. Destek DVD-Audio ve DVD-Video sunar ekstra-net 192 KHz, 24 bit stereo audio ve 96 KHz, 24 bit ses.

- Sanal Surround Ses Dünya Kulaklık ve ses daha geniş bir görüntü tadını çıkaralım Surround ve surround CyberLink Sanal sanal iki hoparlör veya kulaklık aracılığıyla.

• Tüm Biçimleri için eşsiz Desteği :

- DivX Pro evrensel oyuncu: 6 daha özgün DivX biçiminde dosyalar %30 video sıkıştırma düzeyini artırır DivX Pro kullanılarak oluşturulan doğrudan çalma sağlar.

- Tüm DVD/CD Formatlarını ve Türevleri için destek: DVD-Video, DVD-Audio, DVD-VR, DVD'den DVD+VR, VCD 2.0 ve SVCD.

- Destek için Geniş bir Medya Dosya formatı: Oynatma çok çeşitli medya dosya formatlarını kendi HD veya doğrudan bir disk de dahil olmak üzere biçimleri gibi MPEG-1, MPEG-2, MPEG-2 HD, DİVX, DİVX-HD, MP3, WAV, DivX Pro, veya H. 264.

• Tam Kontrol:

PowerDVD 6 ile kullanıcılar DVD tadını çıkarmak için kolay kullanımlı fare ve klavye kontrolleri kapsamlı. İki yeni özellikler eğlenceli yolu ses keyfini çıkarmanızı sağlar: Ses Ekolayzır Hazır film ya da müzik çalma, atmosferik efektler ekler ve Ses Pitch Ölçekleme Karaoke diskler oynarken müzik geliştirir. Diğer özellikler: Ebeveyn Denetimleri, Çift Altyazı, altyazı desteği, açı değiştirme ve Video yer İmleri, diğerleri arasında.

• Güçlü Genişleme:

Genişleme seçenekleri de dahil olmak üzere bir Hareketlilik Paketi sağlayan yol savaşçıları Kaydet pil gücü ise DVD izlemek ile bir dizüstü bilgisayar, ve MPEG-4 AVC (H. 264) için video dosyalarını sıkıştırılmış kullanarak bu yeni nesil DVD standardı.

...ve daha fazlası!



PowerDVD 6.0.0.20.22 değişiklikler :

Gelişmiş özellikler:

- Oynatma: kullanıcı UOP rağmen (Kullanıcı işlemi DVD Başlığı yasakla), ikincil altyazı etkinleştirmek için izin Verir

Yeni özellikler:

- Diğerleri: Google Araç Çubuğu yükleme PowerDVD yükleme sırasında Ekler [/hakkinda]

[boyut]28.30 MB[/boyut]

Şifre: zamundatorrent.net


[dosyaid]7242[/dosyaid]
[alternatif][/alternatif]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL