Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Webroot Window Washer 6.0.2.466 RETAIL Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/Zyo9uTD.gif[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Webroot Window Washer 6.0.2.466 RETAIL Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]

[hakkinda]Küçük bir yardımcı program bu, ama gerçekten çok kullanışlı. Bu amaç basit - 'yıkamak' (bu şirketin sözcük silme) herhangi bir dosya gerekmez bilgisayarınızı, bunu yapmaya çalışan daha hızlı ve kendini biraz disk alanı geri. Biraz daha fazla gizlilik çok, tarayıcı geçici dosyaları silerek veriyor.

Üzerine yükleme, hangisini seçerseniz seçin gitmek ile standart veya Gelişmiş menü ve bağlı olarak bu seçim, sana aç bir aydınlık ve havadar menü Ladin ile bazı alkış o program çoktan aldı. Menünün sağ üst köşesindeki basit bir tıklama ve gelişmiş görünüm arasında geçiş yapar, ancak ilk önce temel arayüz seçtik.

Programın çalışması için anahtar, ama 'Şimdi' üst sol düğme. Yıkayın. Bu program keşfetmek için neler olduğunu anlatır vurmak ve 'başlangıç' temizleme işlemini başlatmak için. sonra Açıkça ve sürekli çalışır durumda PC bağlıdır, ancak hızlı bir operasyon da değil. Fire arar gibi geçmişi dosyaları, geçici dosyaları, önbelleği ve Medya Oynatıcı gibi alanları ile AVI ve bulgularını gerçek zamanlı bir rapor verir.[/hakkinda]

[boyut]2.98 MB[/boyut]

Şifre: zamundatorrent.net


[dosyaid]7239[/dosyaid]


[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL