Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: TapinRadio Pro 1.70.3 Türkçe + Portable - Patch - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/QVjeWrt.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]TapinRadio Pro 1.70.3 Türkçe + Portable[/dosyaadı]

[hakkinda]internet üzerinden online radyo dinleme ve kayıt etme programıdır. Program içerisinde ülkelere göre radyo istasyonları hazır gelmektedir. Radyoları ülke, türe göre kategori edebilir, listeleyebilir, favori listenizi oluşturabilirsiniz. Dilerseniz kendi radyo linklerinizde ekleyebilirsiniz. Programın sade ve basit bir arayüzü bulunmaktadır. Türkçe olmak üzere program birçok dilde kullanılabilir. Kayıtları tek şarkı, tek parça veya parça parça yapabilirsiniz. Özelleştirilebilir ekolayzır özelliği bulunur, hazır profilleri veya manuel ayarlama yapabilirsiniz.

Herhangi bir radyo istasyonunu açtığınız zaman o anda çalan şarkı, radyo istasyonun adı, ses kalitesi, ses formatı gibi bilgileri görebilirsiniz. Programın alt kısımında ne kadar süredir radyo dinlediğinizi, ne kadar veri download ettiğinizi (malum internet üzerinden dinliyoruz sağ alt kısımda tüketilen trafiği göstermektedir), son şarkı itibarı geçen süreyi görebilirsiniz. Geçmiş sekmesinden daha önce dinlediğiniz istasyonları görebilirsiniz.

lyrics butonu ile özellikle yabancı şarkılara ait şarkı sözlerini program içerisinde görüntü edebilirsiniz. Türkçe şarkılarda pek verim elde edeceğinizi tahmin etmiyorum.

Kayıt özelliğinde güzel bulduğum bir durum var. Şarkı veya şarkıcı adı yazıyorsunuz ilgili şarkı yada şarkıcı çıkarsa otomatik olarak kayıt işlemi başlıyor. Üst menü > Kayıt > Kayıt litesinden tanım etmek yeterli.

Eğer şarkı veya radyoya ait resmin playerde görünmesini isterseniz üst menü > Ayarlar > Show Cover Art işaretli olsun. Uyku modu özelliği ile belirttiğiniz süre sonunda programı kapatabilir, bilgisayarı kilitleyebilir veya bilgisayarı komple kapatabilirsiniz.

Program ingilizce olarak kurulur. Programı açmadan önce patch yapın ve akabinde programı açın. Üst menü > Settings > Language > Turkish seçerek programı yeniden başlatın. Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Yine kurulum sonrası açtığınız zaman bir güncelleme isteyecek bu güncelleme ile istasyonları güncellemektedir. İlgili güncellemeyi yapınız. [/hakkinda]

[boyut]104MB[/boyut]

Şifre: zamundatorrent.net


[dosyalink]http://bit.ly/1HqtVIt[/dosyalink]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL