Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kvisoft FlipBook Maker Pro v4.3.4.0 - Keygen - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/J1iOZ7M.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Kvisoft FlipBook Maker Pro v4.3.4.0[/dosyaadı]

[hakkinda]Kvisoft FlipBook Maker, e kitap, e-dergi hazırlama programıdır. Dahili editörü sayesinde e-kitap, dergi, broşür, web sitenizde kullanılmak üzere interaktif çalışmalar, fotoğraf galerileri oluşturabilirsiniz. Çalışmalarınıza video, resim, flash dosyaları ekleyebilir dahili editör sayesinde sayfa başlıkları, içerik gibi yazı dökümleri kolaylıkla girebilirsiniz. Çalışmalarınızda .jpg, .bmp, jpeg, .png, .gif formatındaki resim dosyalarını, .swf, .flv, .f4v, .mp4 formatındaki flash ve video formatlarını kullanabilirsiniz. Youtube, vimeo gibi sitelere yüklemiş olduğunuz videoların embed kodlarını çalışmalarınıza ekleyebilirsiniz. PDF, Word, PowerPoint, Excel gibi dosyalarınızı program ile uyumlu hale dönüştürüp program içerisinde kullanabilirsiniz. Bu işlemi ek program olmadan yapabilmektesiniz.

Örneğin bir dergi, broşür, e-kitap hazır ediyorsunuz ve birden fazla dil desteği olmasını istiyorsunuz. Program ile bunu yapabilmektesiniz. İçeriğinde gelen temaları kendinize göre düzenleyebilir, kendi temalarınızı, şablonlarınızı oluşturabilir, dahili editörü sayesinde zahmetsizce çalışmalarınızı hazır edebilirsiniz.

Çalışmalarınızı HTML5, HTML, Tek başına çalışabilen SWF, EXE, APP (mac sistemlerde direkt çalışır), zip (e-mail gönderimleri için) ve Screensaver formatında kayıt edebilirsiniz.[/hakkinda]

[boyut]53.9MB[/boyut]

Şifre: zamundatorrent.net


[dosyalink]http://bit.ly/1S1G3D6[/dosyalink]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL