Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Nero Burning ROM 2014 v15.0.04200 - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/UjjW3Jv.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Nero Burning ROM 2014 v15.0.04200 - Son Hız İndir[/dosyaadı]

[hakkinda]Bilgi: Nero Burning ROM, CD, DVD ve Blu-ray diskler kayıt için en ünlü ve yaygın bir pakettir.

Nero Burning ROM, kapakları yapma diski canlandırmakta araçları içeren, mevcut e "LightScribe" veya "Labelflash" bakım eğer, işi yapmak için gerekli olan medya biçimleri, görüntü rötuş, video düzenleme aracı ve her şeyi dönüşüm, Ayrı bir yazılım yüklemek zorunda kalmadan. Bütün bunlar diskopekarstvoto başlayanlar Piromya ve gazi için müsait, uygun ve esnek bir arayüz olarak oturur.

Ses, veri diskleri aklınıza gelebilecek, karma (veri + ses), video diskleri, overburning, çift katmanlı diskler ve başka ne: Nero Burning ROM diskler çeşitli destekler.

Düzenleyebilir ve ses dosyaları ile çalışmak, CD'ler kapakları oluşturmak, DVD izlemek, TV PC'de, video formatları arasında dönüştürme, fotoğraf ve videoları YouTube ve MySpace gibi diğerleri yükleyebilirsiniz.

Ayrıca Nero Burning ROM yedeklemek için izin verir. Oluşturmak ve (önyüklenebilir) diskleri başlatmak için izin verdiği ve aynı zamanda, sanayide yüksek skorları ile zor hazır görüntüyü, pişirin. CD, DVD ve Blu-ray kaydediciler ile çalışır.[/hakkinda]

[boyut]91.02 MB[/boyut]

[dosyaid]7182[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL