Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Adobe Photoshop 9.0 CS2 - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/8oKHWjB.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Adobe Photoshop 9.0 CS2 - Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]

[hakkinda]Adobe Bridge ile ele zaman kazandıran dosya

Aynı anda birden fazla kamera ham görüntüleri işleyebilir Adobe Bridge, yeni nesil File Browser ile taşıma dosyayı kolaylaştırın; , hızı ve etiket minik yeniden boyutlandırmak; hızla Slayt modunda görüntüleri gözden geçirmek; Arama meta; ve dahası.

Devrimci Ufuk Noktası

Eğer klonlamak otomatik çevredeki görüntü alanının perspektifini maç boya, macun ve elemanları sağlar çığır Ufuk Noktası ile zamanın bir kısmını da şaşırtıcı sonuçlar elde edin.


Çoklu katman kontrolü

Seçin ve grubu taşıyın, dönüşümü ve çözgü tıklayıp tuval üzerine doğrudan sürükleyerek daha sezgisel nesneleri. Kolayca Akıllı kılavuzları ile nesneleri hizalamak.

Akıllı Nesneler

Tahribatsız dönen ölçeklendirme, ve Akıllı Nesneler ile raster ve vektör grafikleri sarılmasını gerçekleştirin. Hatta Adobe Illustrator® yazılımından yüksek çözünürlüklü vektör verilerinin düzenlenebilirliğini korumak.

Çoklu görüntü dijital kameranın RAW dosya işleme

Eğer çalışmaya devam ederken birden fazla görüntü aynı anda işleme ile ham dosya iş akışını hızlandırın. Digital Negative (DNG) gibi formatları seçtiğiniz aktarma görüntüleri; pozlama, gölgeler ve parlaklık ve kontrast için otomatik ayarlamalar zevk; ve daha fazlası.

32-bit High Dynamic Range (HDR) desteği

Oluşturun ve 32-bit görüntüleri düzenlemek ve genişletilmiş aralığı ile tek bir 32-bit görüntüde birden çok pozlamayı birleştirin - derin gölgelerden parlak vurgular için. [/hakkinda]

[boyut]320.85 MB [/boyut]

[dosyaid]7124[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
güzel paylaşım
Referans URL