Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Nvidia Denetim Masası Hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bilgisi olanlar lütfen yardım etsin.Oynamak istediğim oyunları yüksek performanslı nvidia ekran kartında oynamak istiyorum ama bilgisayarda entegre grafik seçili oluyor ve denetim masasına girip değiştirmek istediğimde Access Denied Failed to apply selected settings to your system hatası çıkıyor.Bilen lütfen yardım etsin.
Başka forumlarda da yazdım bu sorunu Combofix uygulaması yüzünden dediler.Ama ben daha önce hiç onu indirmemiştim daha yeni başladı bu sorun.
En güncel nvidia driver i tekrar yüklemeyi dene o da olmazsa bir önceki sürümünüde yüklemeyi dene
(06.06.2015 10:25)msevket Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]En güncel nvidia driver i tekrar yüklemeyi dene o da olmazsa bir önceki sürümünüde yüklemeyi dene

İnternet sorunlu olduğu için kendi yapamıyordu manuel olarak yapınca oldu.Sağolasın kardeşim.
Konu hortlamış olabilir sadece bunu yazmak için üye oldum ve muhtemelen daha bu forumda hiç takılmayacağım. Buraya cevap yazmamın nedeni google'a yazınca ilk buranın çıkması ve iyi niyetli olmam.Neyse bu sorunun çözümünü yabancı bir sitede buldum bu sorunu nvidia yeni bir güncelleme yayınlayarak çözmüş. Eğer bu işlemler olmazsa kesinlikle format şart başka kurtuluşunuz yok (%89 olacaktır)

ilk önce buraya tıklayarak gerekli dosyayı indirin ve dosyanın içindekileri "C:\ProgramData\NVIDIA Corporation\DRS" dizinine atın dosyalar değişsinmi sorusuna evet diyin ve işlem tamam artık böyle bir problemle karşılaşmayacaksınız.
Referans URL