Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lumion 3D Pro 4.5.1 - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/CYKPKBU.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Lumion 3D Pro 4.5.1 - Son Hız İndir[/dosyaadı]

[hakkinda]Bilgi: Lumion, bina tasarımlarını görselleştirmek isteyen herkes için önemli bir araçtır. Etkileyici, yüksek kalitede videoları çok çabuk oluşturur ve o ana kadar son derece kolaydır. Lumion dünya çapında 60'tan fazla ülkede müşterisi vardır. Mimarlar, tasarımcılar, mühendisler, BİM modelci ve üniversiteler bulunmaktadır. Şimdi Lumion 3D görsel yapım süreci yeniden tanımlandı, çünkü kendi sınıfının lider yazılımı olarak görülüyor. Aynı zamanda pek çok GOOGLE profesyoneller için BİM toolkit önemli bir parçası haline gelmiştir. Lumion çalışır zamanla modelinizin birden fazla yineleme oluşturduğunuzda merak ediyor. Model alınan sonra bile hızlı bir düğmeye tek bir tıklama ile modelleri güncelleyebilirsiniz. Güncellenmiş model dosyanızı almak ve yeniden uygulamak tüm değişiklikleri Lumion yapılmış.

Bunu kendiniz yapabilirsiniz! - Lumion önceden herhangi bir eğitim olmadan film ve görüntüler oluşturmak için herkes tanır. Bu her şeyi kendiniz yapabilirsiniz anlamına gelir ve dış görsel zaman ya da para harcamak zorunda değilsiniz. Lumion baştan görüntüleri ve görsel bitirmek oluşturmak için tam bir çözümdür. Tüm ihtiyacınız olan bir modeldir ve Lumion gerisini halleder. Lumion ile bilgisayar grafikleri uzmanları kolay erişim için bir şekilde sunulan yılların deneyimi.

Çok hızlı sonuç - gerçek zamanlı çalışmanızı düzenleyebilirsiniz ve her şey size zaman kazandırmak için tasarlanmıştır. Bu sadece bir kaç dakika içinde bir görselleştirme kurmak ve gitmek gibi değişiklikler yapmak anlamına gelir. Son sonuçlar GPU işleme teknolojisi kullanılarak işlenir. Bu film zaman başka çözümler gerektirdiği bir kısmını vermek sağlar. Lumion ile normalde hala görüntüleri ile yetinmek zorunda durumlarda video için yeteri kadar zaman var.

Sizin görsel güzelleştirmek - İşleme şeyler etkili görsel öğeler oluşturmak için gerekli sadece bir tanesidir. Harika görseller oluşturmak için de güzel gökyüzü, su, çim, materyaller, bitkiler, insanlar, ağaçlar ve diğer nesneler lazım. Genellikle insanlar bu ekstra varlıkları oluşturmak veya üçüncü taraf içerik bir kütüphane bulmak için kiralamak zorunda kalırsınız. Lumion araçlar ve içerik büyük bir kütüphane içerir. Her şeyi hemen görsel içine nefes hayat ve atmosfere ağaçlar, insanlar ve diğer içerik eklemek için mükemmel bir şekilde bütünleşmiş.

Görselleştirme ile yeni şeyler yapmak Geleneksel görselleştirme pek çok kısıtlama ile birlikte geliyor. Render çok uzun sürüyor ve yazılım hemen hemen her zaman karmaşıktır. Lumion tamamen ters herkes kullanabilir araçları sağlayarak döner. Grafik ile ilgili herhangi bir eğitim gereklidir. Düzenleme ve oluşturma neredeyse anında vardır ve bu iş bu görsellik sunan bu possibilties kullanmak için yeni yollar için kapılarını açıyor. Örneğin, özelleştirebilirsiniz bir video gerçek zamanlı olarak yerinde veya ekleyebileceğiniz kroki efektleri için görselleştirme anında bir tıklama ile senin fare, hemen vermektedir işinize kavramsal ve sanatsal hissediyorum.

Büyük görsel öğeler - büyük modeller ya da geniş alanlar ile yazılım mücadeleler Bir sürü oluşturmak. Lumion benzersiz teknolojisi peyzaj görselleştirme gibi işler için çok uygundur. Zahmetsizce, geniş alanlarda düzenleme ve kelimenin tam anlamıyla ağaçlar, bitkiler ve binalar onbinlerce ekleyebilirsiniz. Lumion şu anda zahmetsizce düzenlemek ve bu tür geniş alanlar oluşturmak için izin veren dünyadaki tek yazılım olan bizim kullanıcılardan geribildirim bir sürü aldık. Hatta bütün bir kasaba Lumion içinde görüntülendi örnekleri aldık![/hakkinda]

[boyut]4.60 GB[/boyut]

[dosyaid]7074[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL