Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yamicsoft.Windows.8.Manager.v2.1.2.Incl.Keymaker.and.Patch-CORE - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/sUEDjl5.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Yamicsoft.Windows.8.Manager.v2.1.2.Incl.Keymaker.and.Patch-CORE - Son Hız İndir[/dosyaadı]

[hakkinda]Açıklama:

Windows 8 Yöneticisi nedir?

Windows 8 Manager, optimize, onarım çimdik ve Windows temizlemek yardımcı olan bir sistem aracıdır 8. Sistem hızını arttırmak sistem hatası ortadan kaldırmak, sistem güvenliğini artırmak, ve tüm beklentilerini karşılayacak.Windows 8 Manager, optimize, onarım çimdik ve Windows temizlemek yardımcı olan bir sistem aracıdır 8. Sistem hızını arttırmak sistem hatası ortadan kaldırmak, sistem güvenliğini artırmak, ve tüm beklentilerini karşılayacak.

Neden Windows 8 Manager?

Windows 8 ev kullanıcıları ve profesyoneller için yeni İşletim Sistemi. Windows 8 daha güvenli ve kolay günlük görevleri yerine getirmek ve siz ne yaptıklarını öğrenmek istiyorsanız bilgisayarınızda seni bu yüzden dünya için açıklık getiriyor.
Windows 8 Manager ve Windows birinde fazla 30 farklı programları demetleri 8, tweak optimize etmek ve sistemin daha hızlı ve daha güvenli, istikrarlı ve kişisel yardımcı olacak güçlü bir yazılım aracıdır!

Özellikler ve Faydaları 8 Yöneticisi

Bilgi:

Olsun ayrıntılı sistem ve sisteminizde tüm donanım bilgi sistemi; yardım bulmak yükleme anahtarı Windows, Office ürünleri, tüm ayrıntılı bilgileri gösterir, çalışan işlemler ve iş makinesi; Windows 8 Manager 1 sunar tıklayarak Temizleyici temizler sistem otomatik olarak; Onarım Merkezi çeşitli sistem sorunları düzeltmek için yardımcı olur.

Doktoru:

Tweak sistem başlatma ve kapatma hızını arttırmak için Tweak, donanım, sistem hızını ve performansını artırmak için çimdik; Kontrol nedir başladı Windows başlangıç, kontrol ve onarım ileri başlama öğeleri geri yüklemek için kötü niyetli değişiklik virüsler; Tune up sistem hizmetleri ve Görev Programı, kapatmak akıllıca bazı gereksiz sistem hizmetleri ve görevleri için sisteminizde.

Temizleyici:

Bulmak dışarı hangi dosya veya klasörleri disk alanı hazırlamak ve grafik ile gösterilir; Akıllı Kaldırıcı tam olarak programları silmek sistem olmadan kalıntı dosyaları ve Kayıt defteri girdileri; Bulmak ve temiz gereksiz dosyaları Sabit Disk alanını artırma; Yinelenen Dosyaları Bulucu tarama bilgisayarınız için dosyaları ile aynı boyutta, ad ve değiştirme zaman; Registry Cleaner kontrolleri ve onarım yanlış bağlı Kayıt defteri girdileri; Registry Defrag yeniden oluşturur ve yeniden indeksler Kayıt Kayıt erişim zamanlarınızı azaltmak ve bu nedenle uygulama yanıt artırmak için; Masaüstü Cleaner olabilir temiz gereksiz ikonları ve dosyaları Masaüstü kolay.

Özelleştirme:

Verdiği sistemi Explorer, Sistem, Masaüstü, Başlat Menüsü, Görev Çubuğu ve bildirim alanı görünümünü özelleştirin; tutturulmuş öğeleri Yönetmek ve tüm dosya ve klasörleri Görev çubuğuna sabitle ve Başlangıç Ekranı; Oluşturun Hızlı başlangıç öğeleri üzerine Vazife ile Jump List başlatıcısı; Tune up Windows 7 önyükleme menüsü; Düzenle bağlam menüleri fare Sağ Tıkladığınızda; Düzenle kolayca Win + X menü gösterildiğinde sağ tıklatın Masaüstü ALT-sol alt köşesinde veya Win + X klavye kısayolunu ; kısayol Oluştur yürütülen hızlı koşmak iletişim kutusu. Görsel Desteği sistemi değiştirmek ve dosya türü simgeleri, kilit ekran görüntüsünü otomatik olarak değiştirebilir.

Güvenlik:

Verdiği sistem bileşenleri, UAC ve giriş ayarları, sistem güvenliği artırmak; Tune up Sistem Geri yükleme seçenekleri; Gizlemek ve erişim sürücüler ve programlar kısıtlamak; Şifrelemek/şifresini resimler, güvenli yerlere sistem klasörleri taşımak için; Geri dosyaları yanlışlıkla silinen veya biçimlendirilmiş disk; Gizlilik Koruyucu-ebilmek korumak senin kişisel gizlilik kaldırarak izler bıraktın ardında; Gizlemek, eklemek veya silmek için Denetim Masası girdileri.

Ağ:

Optimize Internet bağlantı hızı, tüm hisse senetleri öğeleri yönetmek; kolayca Internet Explorer Tweak; IP Değiştirici anahtarı IP adresinizi kolayca farklı ağları; Düzenlemeler Ana dosya için hızlı sörf ınternet ve erişim izni sadece belirtilen ev sahipliği yapıyor.

Mısc. Araçlar:

Windows yardımcı programları ve pin sistemi olan koleksiyonu Ekran ve Görev Çubuğu ve Başlat; split ve herhangi bir dosya birleştirme; Otomatik olarak dosyaları düzenli Super Copy kullanarak yedekleyin. Kayıt Araçları, Kayıt defteri kolay çalışmasına yardımcı olur.[/hakkinda]

[boyut]14.57 MB[/boyut]

[dosyaid]7072[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL