Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: SUPERAntiSpyware Pro v6.0.1164 - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/S7szLzX.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]SUPERAntiSpyware Pro v6.0.1164 - Son Hız İndir[/dosyaadı]

[hakkinda]Bilgi : SUPERAntiSpyware tamamen ücretsiz ve profesyonel programlar için tarama ve imha çeşitli malware - Spyware, Adware, Malware, Trojan, keylogger, Bayi, Hi-Jackers ve Program bilgisayarınızı tarar ve kaldırır şu tür kötü amaçlı yazılım ve casus yazılım modülleri reklam modülleri, truva atları, solucanlar, keyloggers ve diğer tür bilgisayar bir enfeksiyondur. Buna ek olarak, app sağlar kurtarma rahatsız türü ağ bağlantıları, masaüstü, kayıt defteri arttırmak, genel güvenlik, pc kapatma bulunan başlattığınızda, Windows güvenlik açıkları. Program tarar, ram, kayıt defterini ve sabit disk sürücüsündeki dosyaları bulaştırmak için spyware modülleri, sonra kaldırır, bulunan kötü amaçlı yazılım. Yerleşik program planlayıcısı düzenlemek için yardımcı olacak bilgisayar taraması belirli bir zamanda.
İle birlikte yeni bir mülkiyet değişikliği, program aldığı en büyük güncelleme tarihi boyunca varlığını. İşleme ve iyileştirme hemen hemen tüm bileşenleri ve fonksiyonları program arayüzü kadar motor için tarama. SUPERAntiSpyware-bu, daha hızlı, daha fonksiyonel ve daha kolay.
Dahili zamanlayıcı düzenlemek için yardımcı olacak bilgisayar taraması belirli bir zamanda. Ayrıca bu programı nasıl korumak için değişiklikler tarayıcı başlangıç sayfası ayarları geri yüklemek için İnternet bağlantıları, Masaüstü, güvenlik düzeyi Internet Explorer ve diğer pek çok parametre. SUPERAntiSpyware ile birlikte güncellemeleri internetten ücretsiz baskı yapılması, elle veya oluyor onu çalıştır (standart ayar).
Teknoloji çalışma programı sağlar algılamak ve yok etmek için kötü amaçlı yazılımlar ve virüsler bypass koruması geleneksel antivirüs ve dayanıklı nüfuz sistemi. SuperAntiSpyware kolayca kaldırır gibi haşere WinFixer, SpyAxe, SpyFalcon ve daha binlercesi. Aracı olan bir monitör izler, şüpheli bir aktivite sistemi, algılar, engeller ve kaldırır aktivite spyware, adware, malware, trojan, keylogger işgalciler, дайлери, rootkit, solucanlar ve diğer.[/hakkinda]

[boyut]19.44 MB[/boyut]

[dosyaid]7065[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
benim bilgisayar da ne kadar vürüs ve kötü amaclu program varsa sildi Açık Ağızlı Gülümseme
iyi pc hızlanmıştır ve işe yaradığınada sevindim Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL