Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Able2Extract Professional 8.0.38.0 + Portable - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/SL02CJt.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Able2Extract Professional 8.0.38.0 + Portable - Son Hız İndir[/dosyaadı]

[hakkinda]Özeti:Popüler PDF dönüştürücü. Belki convert PDF, Excel, Word, PowerPoint (PPT), HTML, Metin ve diğer formatlar. Kullanıcılar için sunulan bir dizi yenilikler olanak sağlayan program ile çalışmak daha verimli. Yeni bir mod dönüştürmek sağlayacak bir düğmeye dokunarak belgeyi dönüştürmek PDF slayt, sunum, PowerPoint. Program otomatik olarak размести taşıdık metin özel bloklarda da dönüştürür vektör grafikleri kullanılan bir PDF dosyası, bir bit eşlem. Fırsat dönüştürme PDF dosyaları için MS Excel (ayarlamak için yeteneği ile satır ve sütun oluşturmak, çalışma kitapları vb). Kaydetme özelliği köprü dönüştürme bir dosya PDF formatında, Microsoft Word. Fırsat kopyalama panoya görüntü ve bireysel alanları sayfası.
Gelişmiş ve mekanizması «PDF to HTML». Destek basamaklı stil korumak için yardımcı olacak sağlam metin, grafik ve biçimlendirme orijinal belge.
İle Able2Extract açılabilir, herhangi bir PDF, XPS, HTML veya TXT belge dönüştürmek ve Excel, Word, PowerPoint, MS Publisher, OpenOffice, HTML, AutoCAD veya grafik dosyası(BMP, JPG, PNG, GIF ve TIFF). Arayüz kullanımı çok kolaydır.[/hakkinda]

[boyut]74.83 MB[/boyut]

[dosyaid]7052[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL