Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: MAGIX Movie Edit Pro 2014 Premium 13.0.2.8 + Rus - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/ERWKwAF.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]MAGIX Movie Edit Pro 2014 Premium 13.0.2.8 + Rus - Son Hız İndir[/dosyaadı]

[hakkinda]Özeti:MAGIX Movie Edit Pro 2014 Premium, çok güçlü ve hızlı bir araç için kaliteli bir video düzenleme. Birlikte tüm avantajları ile, Plus sürümü, Premium içeren geniş bir özel bonus programları ve özel efektler için sinema. Programı kullanarak bilgisayar olabilir tamamen mobilyalı stüdyo düzenlemek için.

MAGIX Movie Edit Pro 2014 Premium sürümlerinde farklıdır, önemli ölçüde büyüdü performans. Operasyon ithalat AVCHD formatında videolar artık %40 daha hızlı. Kullanılan kaynaklar gpu işleme özel efektler sağlar 90 oranında verimlilik artışı ve рендъринга proje AVCHD Full HD sürer iki kat daha az zaman.

Uygulamayı kullanarak video amatör alabilir yüksek tanımlı video ile en modern kameralar HDV ve AVCHD (yeni sürüm) destekler birden fazla dahil olmak üzere yeni modeller Olympus OM-D). Amatör film oluşan üç düzine tek parça, kolayca açmak için medya ürünü ile profesyonel kalitede girilen титри, efektler, geçişler ve muhteşem görsel efektler.

Uygulama ve kompozisyon dahil gelişmiş araçları için хромакеинг (Chroma key kompozisyon, or chroma anahtarlama - post-prodüksiyon, teknik, müzikal kompozisyon), kullanıcıların tanıdık bir önceki sürümleri ile MAGIX Movie Edit Pro, mutlaka kutlayacak оптимизирания ürün arayüzü, опростяващ gerçekleştirmek için bazı temel işlemleri. Örneğin, yazarlar, çalabilir ve düzenleyebilir video kütüphanesi doğrudan «Media Pool».

Etkileyici bir özellik listesi için genişletilmiş destek içerir teknoloji DirectX 11 destekleyen yeni bir standart AVCHD Progressive (50p), gelişmiş araçlar oluşturmak ve düzenlemek için титри, bir fırsat vermek için H. 264 video ve çok daha fazlası.[/hakkinda]

[boyut]395.42 MB[/boyut]

[dosyaid]7018[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
]
Referans URL