Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Raise Data Recovery for FAT & NTFS 5.11.2 (+ Portable) - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/qvR4Jgk.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Raise Data Recovery for FAT & NTFS 5.11.2 (+ Portable) - Son Hız İndir[/dosyaadı]

[hakkinda]Özeti:Raise Data Recovery for FAT / NTFS - iki program için tasarlanmış bir kendini kurtarma döşenmesi. Destekler veri kurtarma NTFS, FAT, FAT32, FAT12, FAT16, FAT32. Kullanım özellikleri tarama sağlar en iyi sonuçları elde etmek veri geri yüklerken flash disk ve hafıza kartı.
Raise Data Recovery for FAT için tasarlanmış bir ürün, kayıp ve silinen dosyaları kurtarmak FAT formatında, çıkarılabilir medya, bölümleri, sabit disk FAT dosya sistemi. Bu içerir, FAT ve FAT32 bölümleri disk üzerinde oluşturulan, eski Windows 9x/ME, en popüler flash bellek kartları, hafıza kartları ve diğer popüler taşınabilir depolama, FAT veya FAT32 dosya sistemi.
Raise Data Recovery for NTFS ürün için özel olarak tasarlanmış kurtarma kayıp ve silinen dosyaları NTFS formatlı taşıyıcılar ile oluşturulan Windows NT4 ve daha sonra. Bu içerir, Windows NT4, Windows 2000, XP, Vista, Windows 7 ve server sürümleri. Yazılım destekler sabit diskler, çıkarılabilir depolama, disk görüntüleri, sanal disk, sanal makine ile oluşturulan sanallaştırma büyük tedarikçileri. Yazılım temelde amaç tek bir diske veya disk birimleri, ancak o da destekler RAID kurtarma Plug-in ile RAID Access - RAID Builder.[/hakkinda]

[boyut]32.84 MB[/boyut]

[dosyaid]7010[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL