Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Windows 10 Çıkış Tarihi Açıklandı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Microsoft’un merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 10, 29 Temmuz 2015 tarihinde resmen piyasada olacak. Bizzat Microsoft tarafından yapılan açıklama, daha önce bu konuda basına sızan haberleri de doğrulamış oldu. AMD CEO’su Lisa Su tarafından bir toplantıda söylenenler de çıkış tarihini Temmuz sonu olarak belirtmişti.

Bu arada henüz Windows 10’un fiyatına dair resmi bir açıklama gelmedi. Ancak geçtiğimiz günlerde ünlü alışveriş sitesi ... üzerinde beliren bir sipariş sayfasında yeni işletim sisteminin fiyatı ortaya çıktı. Bu fiyat doğrulanmış değil, Microsoft’tan da konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

... tarafından verilen fiyatlara göre Windows 10 – Home Edition sürümü 109 dolar fiyatla satışa çıkacak. Windows 10 – Professional Edition ise 149 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Bu fiyatlar halen ... üzerindeki Windows 8.1 fiyatlarından sadece 9 dolar daha pahalı görünüyor.

ALINTIDIR...
GüzelGülümseme
Güzel. Doğum günümden 1 gün önce çıkcak. Gülümseme Süper bir tarih. Artık bir yolunu bulup ücretsiz kullancaz. Elimde HP Laptop var ama HP KMS ile aktivasyon yamış. üzgün Hala kınıyorum. Bari PC satıyor Orjinal satsın. üzgün Gerekirse bu PC'yi değiştircem. Artık ne kısmetse. Gülümseme
anlıyorumüzgün
Referans URL