Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: win8 gta 4 yükleyemiyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
arkadaşlar yeni üyeyim konuyu yanlış yere açmış olabilirim gta 4 indirdim fakat kurulumunu yapamıyorum sisteminizle uyumlu değıldır gıbı bı uyarı karşıma çıkıyor yuklemeye çalıştıgımda autorun.exe yi uyumluluk ayarından xp 2 3 hepsını denedım fakat çalıştıramıyorum lütfen yardım edin
Araştırıldığında evet oyunun win7'ye bile desteği yok eski olmasından dolayı. Uyumluluk ayarıyla birlikte yönetici olarak çalıştırmayı dene bakalım.
Bende Windows 8 kullanıcısıyım. GTA IV EFLC'i yükledim ve sorunsuz çalışmakta. Uyumluluk modunu Windows 7 yapıp Fantom'un dediği gibi yönetici olarak çalıştırırsanız hata çözülebilir.
Çok Saçma Windows 8 Kullanıyorum Ve GTA 4 ' ü Rahatlıkla Oynuyabiliyorum Silip Tekrar Kur Veya Crack Değiştir.
yüklü olması gereken programlar yüklü değildir veya kurulum adımlarında yanlışlık yapıyorsundur veya + olarak güncelleme vs yapman gerekiyordur... imzadaki konulara bak belki yardımı dokunur veya yükleyen biri oyunu yüklerken yüklenen ek programları yazsın temin et.
Arkadaşlar bendede o sorun çıkıyor ama yardım olmadan çalıştır'da çıkıyor ben öyle kuruyorum ama birde bende "failed to start epilation [2000]" böylee bir hata alıyorum her şey kurulu günçelleştirmede istemiyor bilgisayar nedeni ne olabilir yardım lütfen Nasıl - Neydi
Nasıl - Neydi
Sorun Su Nar Yok Kurman Lazim Oyunun Icinde Mutlka Vardir Direx Falan
Referans URL