Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bioshock'un yapımcılarından yeni korku oyunu Perception Kickstarter'da desteklerinizi bekliyor!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[FONT="Trebuchet MS"]Bioshock'un yapımcılarından yenilikçi korku oyunu Perception, Kickstarter'da desteklerinizi bekliyor!

[CENTER][Resim: perception-big.jpg][/CENTER]

Eski BioShock geliştiricileri tarafından oluşan (aralarında Bioshock Infinite'in şahsen bana göre tüm oyun tarihindeki en iyi müzikleri bestelemiş ve oyunun efsane soundtrack'ini hazırlamış sanatçı Jim Bonney de bulunuyor) ve 12 yıllık Irrational Games çalışanı Bill Gardner tarafından başı çekilen oyun firması The Deep End Games ilk oyunlarını duyurdu: Perception!

Oyunun baş karakteri Cassie isminde bir bayan. Ayrıca bu bayan görme engelli. Marvel'ın Daredevil'ı gibi seslerden yola çıkarak etrafındakileri algılayabiliyor. Cassie, rüyalarında sürekli bir malikane görür, ve nihayetinde bu malikaneyi bulup araştırmak ister. Oyunumuz da bu malikanenin içinde geçiyor.

[CENTER][Resim: output_TiQ6uI1.gif][/CENTER]
[CENTER]Oyunumuzun geçtiği malikane[/CENTER]

Şimdi, hepiniz "peki, eğer körsek nasıl oynayacağız?!" diye kendinize soruyorsunuzdur. Cassie, oyunda ses çıkararak nesneleri görebiliyor, fakat ses çıkardığınızda aynı zamanda bu gizemli malikanedeki birtakım "varlıkların" da dikkatini çekebildiği gibi; bunu onların dikkatini dağıtmak için de kullanabiliyor. Yani dikkatli olup bu varlıklardan gizlenerek yoluna devam etmelisiniz.

[CENTER][Resim: PqDdpv.gif][/CENTER]
[CENTER]Cassie ses çıkararak nesneleri görebiliyor[/CENTER]

Cassie ilerledikçe Bioshock'un bir klasiği olan ve hikayeyi anlamak için bizlere çok yardımcı olacak ses kayıtları toplayabilecek. Yine telefonuyla çeşitli kanıtlar toplayıp bilgiler edinebilecek. Ayrıca yine bizlere yardımcı olmak için çeşitli notlar ve belgeler de bulabilecek.

[CENTER][Resim: LaDMp1.gif]

Cassie, bizlere yardımcı olacak notları bu şekilde bulabilir[/CENTER]

Evet, kulağa harika gelen bu yeni yapım için The Deep Games 1 ay süre için 150 bin dolar talep ediyor. Üstelik 2 gün içinde 52 bin dolar gibi bir rakam toplamışlar. Şimdilik sadece PC'ye duyurulsa da eğer bütçe yeterli olursa oyun yeni nesil konsollara da gelecek; hatta çok fazla bağış toplanırsa oyuna VR desteği de sağlanacak.

Oyunun yayımlanan gameplay videosuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz!

Projenin Kickstarter sayfası için bu bağlantıya tıklayıp destek olabilirsiniz!

NOT: Bazı resimler Oyungezer ve IGN United States sitelerinden alınmıştır.
Referans URL