Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Raxco PerfectDisk Professional Bussines v13.0 Build 843 Final-Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/1rrkfjj.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Raxco PerfectDisk Professional Bussines v13.0 Build 843 Final[/dosyaadı]

[hakkinda]PerfectDisk böylece onları okumak ve uzay boşaltır zamanı azaltarak, disk sırayla dosyaları düzenler. Microsoft garantili kalite, PerfectDisk iyi programlardan biri işletim sisteminizi temizleyin olduğunu. PerfectDisk düzene ve Windows güçlendirilmesi disk de-parçalanma tüm istek ve ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

PerfectDisk ağdaki tek tek bilgisayarlara ve sunuculara hem dağıtmak için yeteneği ile kullanıcı tarafından yüksek çalışma hızı, çok yönlülük ve tam kontrol birleştirir.

Program büyük hacimli diskler ile kullanım içindir sağlanan otomatik «sessiz» birleştirme yürütmek için fon vardır. Yönetim Konsolu Komuta Merkezi bu bol kurulum sürecini basitleştirilmiş ve herhangi bir ortamda yönetmek yapar.

Benzer programların aksine, PerfectDisk birleştirilmiş sadece dosyaları tanır, hatta boş disk alanı minimum herhangi bir dosya sistemi ile herhangi bir Windows platformu üzerinde çalışan, ancak MFT (NTFS bölümünde ana tablo dosyaları) dosyaları meta, MS Exchange veritabanları.

Eğer disk birleştirme, optimizasyon ve sabit diskinizde boş alan konsolidasyon tutarsanız, PerfectDisk sizin yüksek beklentileri haklı göreceksiniz.[/hakkinda]

[boyut]41.17 MB[/boyut]

[dosyaid]6900[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL