Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: [GTA V] R.G Mechanics [ Ultra Sıkıştırılmış 39 GB ! ] - Grand Theft Auto 5 [PC]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
[afiş1234567890]http://torrentv.net/resim/upload/2I4I2t.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]GTA V R.G-Mechanics 39GB[/dosyaadı]

Kuzey Yankton eyaletinin Ludendorff şehrinde geçen, suç ortaklarından ikisini ölüme terk etmesine, diğerinin de kaçıp saklanmasına neden olan başarısız soygunun dokuz sene sonrasında eski banka soyguncusu Michael Townley, San Andreas eyaletinin Los Santos şehrinde ailesiyle birlikte tanık koruma programına girerek "Michael De Santa" takma adını alarak yaşamaya başlar. En iyi arkadaşı Lamar Davis ile birlikte bir araba bayisi için repocu olarak çalışan Franklin Clinton, Michael'ın yeni araba alan ancak kredi ödemesinde gecikmiş olan yirmi yaşındaki oğlu Jimmy'nin arabasını elinden geri almasına dair patronundan emir alır. Oğlunun kredi dolandırıcılığı kurbanı olmak üzere olduğunu anlayan Michael, Franklin ile yüzleşir ve ona bayiye arabayla çarpması emrini verir. Bu olaydan sonra Franklin işinden kovulur ancak Michael ile dost olur. Karısı Amanda'yı tenis koçuyla yatakta basan Michael, Franklin ile birlikte tenis koçunu malikânesine kadar kovalar ve büyük bir öfkeyle malikâneyi koçun başına yıkar. Fakat malikâne Meksikalı uyuşturucu lordu Martin Madrazo'ya aittir ve bundan dolayı Madrazo, Michael'dan malikânesinin masraflarının karşılanmasını talep eder. Michael, arkadaşı Lester Crest'in yardımıyla bir mücevher dükkânı soyarak bu soygundan kaldıracakları parayla Madrazo'nun borcunu ödeme konusunda karar alır. Ludendorff soygunundan tek kurtulan kişi olan Trevor Philips ise bu soygunun haberini alır ve bu soygunu gerçekleştiren kişinin eski dostu Michael'dan başka kimsenin olmayacağının farkına varır, daha sonra Michael’ın izini Los Santos'ta bulur ve eski ortağıyla yeniden yüzleşir.

OYUNUN ÇALIŞIRLIĞI TARAFIMDAN ( BARCUNOYAN ) DENENMİŞTİR. OYUNUN BOYUTUNUN 3DM VE DİĞER TÜRLERE GÖRE DÜŞÜK OLMASININ SEBEBİ R.G MECHANİCS TARAFINDAN ULTRA SIKIŞTIRILMASI VE MULTİPLAYER'IN SİLİNMESİNDEN KAYNAKLANMAKTADIR. ( STEAM ÜZERİNDEN YA DA OYUNUN ORJİNAL ASLINI ALMADIĞINIZ İÇİN MULTİPLAYER GEREKSİZDİR ) RAHATLIKLA İNDİRİP OYNAYABİLİRSİNİZ.. GTA V UPDATE 5 + Crack V4 kurulumun içindedir.
NOT: OYUN ULTRA SIKIŞTIRILDIĞI İÇİN KURULUM BİRAZ UZUN SÜREBİLİR..

[boyut]39.9 GB[/boyut]

[birşeyyazma][/birşeyyazma]



[sistem]Minimum Sistem Gereksinimleri: CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
RAM: 4 GB
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB / AMD Radeon HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

[/sistem]

[mail3]6727[/mail3]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Denedigine kanit olarak kurulum anindan bir resim cekip koyabilir misin?
R.G mechanics sürümünde sorun çıkacağını pek sanmam ama oyun gta 5 olunca emin değilim Açık Ağızlı Gülümseme
(21.05.2015 17:03)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Denedigine kanit olarak kurulum anindan bir resim cekip koyabilir misin?
oyun içi görüntüler tamamı ile bana aittir. [Resim: nT9Pf4k.jpg?1]

(21.05.2015 17:09)ElyaseYunus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]R.G mechanics sürümünde sorun çıkacağını pek sanmam ama oyun gta 5 olunca emin değilim Açık Ağızlı Gülümseme
crack sorunu felan yaşanmıyor en basit örneği, sadece kurum yapıyorsun Gülümseme
Resimde eklendiğine göre sorun yok eline sağlık.
oyunu indirdim oynuyorum şuan. çok teşekkür ederim oyunun sıkıştırılıp 39 gb boyutunun olması çok iyi kota dostu.
iyi oyunlar ..
YA KARDEŞ SEN BİZE NASIL KURULDUGUNU CEKIP ATARMISIN OYUNDAKI GORUNTU TAMAMDA , BEN SENDEN BU TORRENTI ALDIM YÜKLEDİM , YÜKLEDİGİM SETUP DOSYASINDAKI SETUP.EXE DEN ENG KURDUM AMA SONRA CRACK DIR ŞEYDİR YAPAMADIM Bİ YARDIMCI OLURMSUN SC GÖSTERİP DURUYO , NASI GİRİCEZ ?

hem yükleyecegim bi saglam crack dosyası varsa önerirsen sevinirim aktivasyon kodun da tıkanıyo
oyunu setuptan yükle crackı kendi yapıyor sen sadece setupa basıp oyunu kuracaksın. yüklenince playgtav' e tıkla oyuna gir.

(25.05.2015 23:41)lowspanowel Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]YA KARDEŞ SEN BİZE NASIL KURULDUGUNU CEKIP ATARMISIN OYUNDAKI GORUNTU TAMAMDA , BEN SENDEN BU TORRENTI ALDIM YÜKLEDİM , YÜKLEDİGİM SETUP DOSYASINDAKI SETUP.EXE DEN ENG KURDUM AMA SONRA CRACK DIR ŞEYDİR YAPAMADIM Bİ YARDIMCI OLURMSUN SC GÖSTERİP DURUYO , NASI GİRİCEZ ?

hem yükleyecegim bi saglam crack dosyası varsa önerirsen sevinirim aktivasyon kodun da tıkanıyo
[Resim: kfK5jZ0.png?1]
bende o gösterge gelmediki , 2 eng dil secenegi yoktu eng dedim 12 saat bekledım kurulumu yaptı sonra bı daha da gelmedı

playgta dan girincede , aktivasyon kodu istiyor bro
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Referans URL