Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: K-Lite Codec Pack 11.0.0 Mega/Full/Standard - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/K0izmeC.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]K-Lite Codec Pack 11.0.0 Mega/Full/Standard - Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]

[hakkinda]Özeti: K-Lite Codec Pack en iyi codec paketleri tarafından oluşturulan şimdiye kadar. Bu, bilinen tüm codec, size dinlemek ve izlemek için en popüler multimedya formatlarını destekler.
K-Lite-bu, belki de, en ünlü codec paketi, şu anda, oynatmak için çeşitli video ve ses dosyaları. 4 ayrı sürümü için farklı ihtiyaçları ve tercihleri, ve için destek içerir tüm gerçek kullanılan biçimleri karşılayabilir. Basic sürümü, destek sadece en temel biçimleri DivX, XviD, MP3, AC3/DTS, filtresi, altyazı ve program için bilgi çıkış video dosyası. Tamamen yeterli olan kullanıcılar için izlerken sadece basit ve standart AVI dosyaları.
K-Lite Codeck Pack-bu koleksiyon, codec bileşenleri ve ilgili araçlar. Codec için gerekli olan kodlama ve kod çözme ses ve video dosyaları, onlar olmadan görüntüleme ve bu dosyaların imkansız. K-Lite Codeck Pack-bu kullanışlı ve güvenli bir çözüm oynatmak için tüm video dosyalarını. Bu ürün ile kullanma şansınız olacak tüm popüler ve orada popüler video formatları.
Standart (Standart) seçeneği içeren bazı ek özellikler ile karşılaştırıldığında, ana. O içerir Media Player Classic mükemmel bir oynatıcı için video dosyalarını. O da (daha iyi) oynatma desteği DVD-rom. Bu paket için tavsiye edilir, orta sihirbazı kullanıcı.
Tam (Full) seçeneğini birçok özellikleri. Destekler çalınan birkaç ses formatı kayıpsız. İçerir, VFW/ACM codec bileşenleri için kullanılabilecek bir kodlama. Desteği vardır çalma, birden fazla ses ve video şeklinde. Bu paket ileri düzey kullanıcılar için uygundur.
Mega (Mega) seçeneği hemen hemen aynı içerik, gibi, tam, ama, ayrıca, içerir, bazı ek özellikler gibi DirectShow filtreleri ve VFW/ACM codec bileşenleri.[/hakkinda]

[boyut]92.08 MB[/boyut]

[dosyaid]6617[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL