Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Telerik 2015 Q1 DevCraft Complete - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/RcGuvxq.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Telerik 2015 Q1 DevCraft Complete - Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]

[hakkinda]Zaman olsa – Q1 2015 Release işte bu Telerik DevCraft neşelendirmek için! Eğer bir muhteşemlik bir paket .NET geliştirici, ve eğer zaten Telerik DevCraft kullanıyorsanız Noel gibi hissediyor. Telerik mühendislik ekibi, çalışmak için başka bir DevCraft serbest düzenlemeleri de çok zor olmuştur, ve bu bir iyilik her türlü ile doludur .NET uygulama geliştiriciler.
İçeriğinde neler var? Sormana sevindim. Burada her şey hakkında konuşamayız ederken, aşağıda DevCraft Serbest Semineri kapak ' ne kısa bir bakış.
Rapor Sunucusu – Bu Telerik DevCraft içinde yepyeni bir üründür. Sen/mağaza zengin raporlarının yanı sıra/paylaşımı raporları yönetmek için kolay bir web arayüzü oluşturmak için olanak sağlayan bir sunucu tarafı sihirli bir değnek gibi düşün.
Xamarin için UI yeni kontroller – Xamarin ile çapraz platform yerel mobil uygulamalar oluşturmak? Cephanenizi Telerik suite – Liste Görünümü ve Kızaklı iki yeni cilalı UI kontrolleri ile bir destek alır.
ASP.NET Ajax İstemci İhracat Müdürü – Bu ASP.NET geliştiriciler ÜSTTEKİ bir şekilde PDF, resim ve SVG için siteleri ve uygulamaları tüm sayfaları veya belirli HTML öğeleri ihracat sağlar.
ASP.NET Ajax tepki – web uygulamaları her yerde çalışması gerekir. Eğer ASP.NET Ajax için Telerik UI kullanarak, yanıt verme becerisini desteklemek için çabalarına büyük destek alıyor. Yeni Bootstrap-ilham derileri tasarım ve ölçümleri Twitter Bootstrap benzer, geliştiriciler temalı UI destek verirken, yerleşik yanıt kullanım sağlıyor. Yeni navigasyon kontrolleri ve HTML5 tabanlı hafif enterprise dostu arayüzü büyük render geliştiriciler herhangi bir cihaz üzerinde çalışan web uygulama faktörü şeklinde donatmak kontrol eder.
Eğer ASP.NET MVC için Telerik UI kullanıyorsanız ASP.NET MVC ile Mobil gidiyor, yanıt verme becerisini desteklemek için cephanelik kutudan hazır geliyor. Sert Kılavuz, Menü ve uyarlamalı işleme desteği tüm Zamanlayıcı – UI kontrolleri.
Windows için UI yeni denetimler Evrensel ilet Windows Universal apps bugün inşa ederken Windows 10 için sabırsızlanıyor musunuz? Burada seninle olacağız. Hadi yeni ve cilalı UI denetimleri, Liste Görünümü, SideDrawer, LoopingList ve NumericBox gibi Bazı uygulama yapı taşları ile güçlendirin. Bu Telerik beklediğiniz sadece – UI toz da acaba herhangi bir Windows cihaz için şaşırtıcı uygulamalar Yeni Nesil sağlıyor.
Verimlilik için Visual Studio Şablonları – hadi uygulama türleri çeşitli için yepyeni VS şablonları ile büyük başlangıç kısmı geçmiştir. Hangi şablonları için nasıl WPF, Silverlight, Win her şeyi, ASP.NET Ajax, ASP.NET MVC ve birçok konuda daha fazla uygulama! Hedef uygulamaları oluşturmaya başlamak için harika bir yer alarak gelişimi canlandırır.
Çok daha fazla – Ve tabii ki, hiçbir DevCraft serbest geliştirici normal doz fazla üretkenlik için müthiş-sos olmadan tamamlanmış sayılmaz. Roslyn motoru VS 2015 JustCode yeni bir sürümünü önizleme edeceğiz; web ve windows uygulamaları; hata düzeltmeleri ve performans geliştirmeleri için belge işleme yetenekleri geliştirmeleri her yerde vardır.[/hakkinda]

[boyut]3.06 GB[/boyut]

[dosyaid]6615[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Merhaba Crakli(key vs) mi bu dosya?
teşekkürler
Referans URL