Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: SmithMicro Anime Studio Pro 10.1.1-XFORCE - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/9zXKJr1.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]SmithMicro Anime Studio Pro 10.1.1-XFORCE - Son Hız İndir[/dosyaadı]

[hakkinda]Özet: Anime Studio Pro yazılımı animasyonlar oluşturmak için bir cevap olacak profesyonel animasyon ve dijital sanatçı. Program için gerekli olan tüm özellikleri ve araçları yararlı olabilecek üretiminde film, video ve içerik çevrimiçi. Oluşturabilir, karakterler, nesneler ve sahne araçlarını kullanarak vektör grafik, yerleşik Anime Studio Pro. İthalat taranmış çizimler ve diğer görüntüleri de dahil olmak üzere PSD dosyaları ile слоева destek. Yaptığı çalışmaların bir sonucu olarak kaydedebilirsiniz AVI, SWF, JPEG, BMP, PSD, PNG, TGA.
Cihaz için animasyon "Hepsi bir arada" için просефионални ve dijital sanatçılar! Anime Studio Pro 9 için ideal, profesyoneller, arayanlar için daha etkili bir alternatif sıkıcı ve rahatsız edici, ayrıntılı bir çizim oluşturduğunuzda, kaliteli bir animasyon.
Sezgisel bir arayüz ile, bootstrap ile hazır görüntüleri ve ek içerik ile, Anime Studio Pro sağlar animasyonlu cihazlar için gelişmiş ve efektleri hızlandıran senin iş. Program birleştirir üstün özellikleri ile güçlü bir teknoloji sunmak için en eşsiz program dijital sanatçılar için. Оразмерете resimleri kalite kaybı olmadan kullanarak dayalı bir vektör katman sistemi, Anime Studio. Sistemi ile çoğunlukla geri ekleyebilirsiniz "iskelet" her fotoğrafta basit bir musluk ile, hemen sonra sen onu heyecanlandırmak![/hakkinda]

[boyut]260.39 MB[/boyut]

[dosyaid]6603[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL