Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Windows 8.1 8in1 x64 en-US May2015 Incl. Activator - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/qMWDdYg.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Windows 8.1 8in1 x64 en-US May2015 Incl. Activator - Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]

[hakkinda]Bilgi : Windows 8.1, artık çok daha fazla seçenek vardır, izin veren kullanıcıların персонализарат kendi bilgisayarlar (tabletler, dizüstü bilgisayarlar, melezleri). Temel yenilikleri bir slayt gösterisi işlevi sağlayan bir gösteri, çeşitli resim ve fotoğraflar. Geliştiriciler yazılım devi getirmişsiniz birkaç ilginç ve önemli bir değişiklik arayüzü Windows 8.
En önemlilerinden biri, onlara bir fırsat sistemi yüklü doğrudan masaüstü modunda atlar çelişkili uygulanan başlangıç ekranı Windows 8. Windows 8 kullanıcıları seçmek için sadece standart arka plan resmi başlangıç ekranı üzerinde, ama bir güncelleme ile bu değişti gibi sürüm 8.1 başlangıç ekranı koyabilirsiniz aynı duvar kağıdı gibi olanlar masaüstünde.
Arayüzünde şimdi bir düğme var, benzer bir eski "Başlat" düğmesini. Giriş başlangıç ekranına girdiğinizde, liste, yüklediğiniz uygulamalar sıralanabilir isim, tarih ve kurulum, kullanım sıklığına veya kategori.
Geliştirilmiş ve entegre arama fonksiyonu. Sistem şu anda "Bing", bilgi aramak ve, online ve arasında yerel dosyalar ve uygulamalar ve içerik "SkyDrive", nerede kaydedebilirsiniz doğrudan dosyaları.[/hakkinda]

[boyut]5.55 GB[/boyut]

[dosyaid]6596[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL