Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Microsoft Windows 8.1 Enterprise OEM ESD (x64) en-US With Update Mar 2015 Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/HtCxTTr.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Microsoft Windows 8.1 Enterprise OEM ESD (x64) en-US With Update Mar 2015 Zamunda Hızlı Torrent[/dosyaadı]

[hakkinda]Windows 8.1 ile birlikte bir sürü yenilik ve gelişmeleri gibi, güncelleştirilmiş bir Başlangıç ekranı, boot seçeneği doğrudan Windows 8 masaüstü ve реорганизиран ekran uygulamaları için. Tüm bu artıları mevcut ve Windows 8.1 gibi kurumsal baskı var ve birçok допълненения.

Business edition için bazı çok yararlı özellikleri gibi kilit cihazı kullanabilirsiniz, böylece sadece tek bir uygulama, (assigned access) ve bir fırsat daha kolay silme kurumsal veri ile bir bilgisayar ile Windows 8.1.

Microsoft gösterdi ve daha fazla özel özellikler iş sürümü. Bunlardan biri aracı Windows to Go için bir fırsat veren yöneticiler yaratmak tamamen буутващи Windows disk, böylece kullanıcılara aktarabilirsiniz десктопите bir bilgisayardan diğerine.

Başlat ekrana sahip yeni kontrol fonksiyonları, yöneticilerin tespit modu ekranı görünüyor kullanıcılar için emin olmak için kritik kurumsal uygulamalar için görünür olmuştur.

Kullanılabilir bir özelliği de denilen Doğrudan erişim sağlayan, uzak kullanıcıların almak, kurumsal kaynaklara erişim gerek kalmadan bir VPN kullanabilirsiniz.

Netleşti ve opsiyon BranchCache verir, sık kullanılan verileri olmak için "cache" kurumsal bağlı olmak zorunda kalmadan indirilebilir her zaman.

Bir başka yeni özellik - destek Sanal Masaüstü (VDI). Onunla kullanıcılar erişim yürürlükte Windows Server 2012 edebilmek için uzaktan oluşturmak ve yüklemek için grafik ve kullan aygıtları, dokunmatik ekran ve USB çevre birimleri, sahip güçlü bir istemci.[/hakkinda]

[boyut]4.19 GB[/boyut]

[dosyaid]6125[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Hangi sürüm bu acaba?Mart ayı mı tam belli olmuyor
15 Mart 2015
Tamam çok teşekkür ederim.Orda Mar yazmışsın düzeltsen iyi olur Gülümseme
Nasıl kurucam yardım edebilirmisin ?
Türkçe mi bu barış
Yok ingilizce
winrar aktivasyon klasorunu çıkaramıyorum hata veriyor nasıl yaparım
Aldığınız hatanın resmini atabilirmisiniz
teşekkür ederim dostum.. buldum dosyayı sorun yaşayanlar burdan indirsin => https://www.dropbox.com/s/zqokd53as0bxoh...N.rar?dl=0
Referans URL