Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Internet Download Manager v6.23 Build 11 Final
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/d89FpPg.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Internet Download Manager v6.23 Build 11 Final[/dosyaadı]


[hakkinda]Internet Download Manager (IDM) programı için indirme hızı artış oranı kadar 5 kez alışmak ve planlanan indirmeleri. Tam kaldırma hataları ve güncellemeleri olacak рестартират провалените veya sürekli yükleme nedeniyle kayıp bağlantıları, ağ sorunları, bilgisayar kapatma veya beklenmedik elektrik kesintisi. Basit bir grafik kullanıcı arayüzü yapar IDM kullanıcı dostu ve kullanımı kolaydır. Internet Download Manager akıllı özellikler için hızlandırılmış servisleri bir сегментира geçici dosyaları ve teknolojisi ile güvenli bir şekilde indirmek için birden fazla dosya hızlandıran свалянията. Aksine diğer indirme yöneticileri ve hızlandırıcıları Internet Download Manager böler свалящите dosyalarını dinamik olarak yükleme sırasında, kullanır ve ek olmadan mevcut bağlantıları bağlantıları ve giriş pencereleri, en iyi sonuçlar için hızlandırmak.

Internet Download Manager vekil sunucular, ftp ve http protokolleri, güvenlik duvarları, yönlendirmeler, çerezler, yetkilendirme, MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içerik. IDM entegre Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, Myıe2 ve diğer tüm popüler tarayıcıları işlemek için otomatik olarak sizin indirme. Ayrıca sürükleyebilir ve resimler, veya Internet Download Manager kullanın komut satırından. Internet Download Manager bulabilir modem size belirli bir süre için, indirmek istediğiniz dosyaları, sonra veya asmak bile zaman bitti bilgisayarınızı kapatın yapılır.

Diğer özellikler çoklu dil desteği, zip kategorilere gözat yüklenirken, profesyonel bir planlayıcısı, seslerini farklı etkinlikler, HTTPS desteği, kuyruk indirme, html yardım ve yöneticisi, gelişmiş virüs koruması sona erdiğinde, indirme sorunsuz indirme ile kota (bağlantıları için yararlı kullanan bir çeşit adil bir ilkesi veya FAP ınternet download manager ftp, Direct PC, Hughes ve diğerleri), dahili indirme hızlandırıcısı, ve diğerleri.

Eklendi IDM paneli indirmek için web побребителите kullanılabilecek indirmek için flash video siteleri gibi YouTube, MySpaceTV, Google Videos. Orada da tam destek Windows 7 ve Vista, YouTube zorbalık, revize program ve desteği MMS protokol. Yeni sürüm de eklendi gelişmiş entegrasyon IE ve IE tabanlı tarayıcılar, yeniden tasarlanmış bir tasarım ve gelişmiş çekirdek yüklemek için, benzersiz gelişmiş entegrasyon, herkes için son бразъри, gelişmiş araç çubuğu ve diğer birçok iyileştirmeler ve yeni özellikler.[/hakkinda]

[boyut]6.83 MB[/boyut]


[dosyaid]6037[/dosyaid]

[hizliyazi][/hizliyazi]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
kardeş fake serial diyo birtürlü olmuya crack işe yaramıyo nasıl yapmalıyım yardımcı olurmusun
İnternetten serial bul kardeşim
Referans URL