Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Site hakkında ve Call of Duty Modern Warfare 3 çalışmayı durdurdu hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar merhaba, bu siteden şimdiye kadar yaklaşık 40'ı geçkin oyun indirmişimdir. Bunların 30u yükler yüklemez açıldıysa geri kalan 10'u açılmadı biraz oynamamız gerekti üzerinde oda malum indirdiğimiz oyunlar korsan olduğu için. Bu konuda siteyi çok başarılı buluyorum. Yalnız açamadığım tek oyun var oda Call of Duty Modern Warfare 3. Aslında oyunu açıyorum ama 30-40 saniye sonra çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Bu sorunla karşılaşan veya nasıl düzeltmem gerektiğini bilen var mı?
* Bilgisayarınızın Call of Duty 8 Modern Warfare 3 Sistem Gereksinimleri'ni karşıladığından ve sisteminizde Microsoft .NET Framework son sürümünün kurulu ve güncellemelerinin yapılmış olduğundan emin olunuz.

* İşletim sisteminizin güncellemelerini kontrol ediniz ve isteğe bağlı güncellemeler de dahil hepsini uygulayınız.

* MW3 iw5sp.exe çalışmayı durdurdu hatası ile orjinal oyun sürümlerinde de karşılaşıldığından krak değiştirmek tam bir çözüm olmasa da değiştiriniz.

* Bazı oyuncular MW3 singleplayer oynarken bölüm geçişlerinde aldıkları iw5sp.exe çalışmayı durdurdu hatasını başka bir PC'de tamamlanmış save dosyasını oyuna attıklarında hatanın kaybolduğundan bahsetmişler, denemek isterseniz tüm Call of Duty serisi oyunlara ait save dosyalarını bulabileceğiniz CoDSaveGame kategorisini ziyaret ediniz.

* İlaveten ses donanımıza ait sürücüleriN güncel ve ses ayarlarının tam olarak yapılandırılmış olduğundan emin olunuz.
http://torrentv.net/konu-Call-Of-Duty-Mo...atron.html Burdaki videoyu izle belki yardımı dokunur.
Yukarıda bahsetttiğiniz herşeyi yaptım bir tek yapmadığım save etmek birde o yolu denemek gerek.
Uyumluluk yaptın mı kardeş aynı sorun bende de vardı.
Referans URL