Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İşinizi Gücünüzü Bıraktıracak 5 İlginç Site
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Una historia quedala vuelta

[Resim: turn2.jpg]

Gerçekten uzun süredir gördüğümüz en yaratıcı sitelerden biri. Unicef öncülüğünde hazırlanan hikayeye ‘’start’’ yazısına tıklayarak başlıyorsunuz. Daha sonra karşınıza çıkan ekranda, cihazınızı kullanarak ‘’vuelta.mobi/en’’ bağlantısına gitmeniz ve bu bağlantının hemen altında bulunan kodu belirtilen yere yazamanız gerekiyor. Bu adımdan sonra site ile telefonunuz senkronize edilmiş oluyor ve hikayenin ‘’mutlu veya hüzünlü’’ tarafını görmek size kalıyor. Ekranınızı döndürerek hikayenin istediğiniz yönününü izleyebileceğiniz siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Five Minutes

[Resim: sfafagf.jpg]

Adrenalini sonuna kadar yaşatan bir site. Yaşanızın 18’den büyük olduğunu onayladıktan sonra siteye giriş yapıyorsunuz. Daha sonraki gelen ekranda ise ‘’start’’ seçeneğine tıklıyorsunuz ve karşısınıza ‘’tuorist, moderate ve hell’’ olmak üzere 3 tane zorluk seviyesi çıkıyor. Seçeneklerden size uygun olanı seçtikten sonra ise oyuna giriş yapıyorsunuz. Oyunda zombi saldırısına uğrayan bir vatandaş var ve siz ekrana gelen şekillerin üzerinden (fare imlecinizle veya tablet kullanıyorsanız elinizle) geçiyorsunuz. Heyecanın tavan yaptığı yaratıcı siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Destiny Planet View

[Resim: destiny-planet-view-venus.png]
Destiny isimli bir oyun için hazırlanan ilginç site. Google Earth mantığıyla ilerliyor ve oyunun geçtiği yerlerde 360 derecelik bir açıyla gezmenize olanak sağlıyor. Ekranın sol tarafında yer alan harita ve sağ tarafta yer alan açıklayıcı bilgiler sizi oyuna ‘’bir tık’’ daha yaklaştırıyor. Nerede bu sitenin linki diyenlere burada demek adetlerimiz arasındadır.

BuildWithChrome

[Resim: eefefefef.jpg]

Lego ile Google iş birliğinden doğan güzel bir proje. Bu proje sayesinde Chrome tarayıcınızda LEGO parçalarını kullanarak yapılar kurabilir ve yarattığınız yapıları paylaşabilirsiniz. Google Plus üzerinden de diğer kullanıcıların neler yapabildiğini görebileceğiniz siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Sortie En Mer

[Resim: maxresdefault(23).jpg]

Eğer daha önce ‘’denizde boğulmak nasıl olur acaba?’’ diye düşündüyseniz bu site size istediğinizi verecektir. Tam olarak olmasa da kafanızdaki soru işaretlerinin bir kısmını götürecek olan siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Alıntıdır...
Referans URL