Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Call of Duty Modern Warfare 3 Disk2 onaylamıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Call of Duty Modern Warfare 3 Kurulumunda rld-mw3a Ve rld-mw3b Dosyaları var rld-mw3a Tıklayıp deamon tools ile açıyorum setuptan kurulumu başlatıyorum. ardından Attıgım fotografta gördügünüz gibi rld-mw3b takın diyor tıklayıp daemon tools ile açıyorum ardından tamam basıyorum kabul etmiyor neden oluyor bu birçok kurulum videosu izledim aynısını yapıyorum ama Olmuyor rica ediyorum bi yardım edermisiniz.

Resim : http://i.hizliresim.com/VlZdVq.png

Dagedog

Team at özelden yardımcı olayım Gülümseme Göz kırpma
kardeşim aynı hatayı bende alıyorum 2. cd yi taktığımda kuruluma devam etmiyor üzgün( yardımcı olursan sevinirim...
(20.09.2015 01:34)empireneo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kardeşim aynı hatayı bende alıyorum 2. cd yi taktığımda kuruluma devam etmiyor üzgün( yardımcı olursan sevinirim...

merhaba kardeşim disk 2 hatasını bende alıyordum ve çözümünü buldum ve oyunu bitirdim

(13.04.2015 16:30)zehir5632 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Call of Duty Modern Warfare 3 Kurulumunda rld-mw3a Ve rld-mw3b Dosyaları var rld-mw3a Tıklayıp deamon tools ile açıyorum setuptan kurulumu başlatıyorum. ardından Attıgım fotografta gördügünüz gibi rld-mw3b takın diyor tıklayıp daemon tools ile açıyorum ardından tamam basıyorum kabul etmiyor neden oluyor bu birçok kurulum videosu izledim aynısını yapıyorum ama Olmuyor rica ediyorum bi yardım edermisiniz.

Resim : http://i.hizliresim.com/VlZdVq.png

bak rld-mw3a dosyasına sağ tıkla birlikte aça bas ve orada winrar yazıyor bas ona dosyalarını kopyala masaüstüne yeni klasör açıp içine yapıştır.... yapıştırdıktan sonra rld-mw3b dosyasına sağ tıkla ve yine birlikte aça bas ve orada winrar var.. crack hariç bütün dosyaları kopyala ve masaüstündeki yeni klasöre yapıştır.... setubu yap sonra disk 2 isterse direk tamama bas setuba devam eder ve setup bittikten sonra crack yap ve oyunu aç..
Referans URL