Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dünyayı Bitiren Kehanetler (Mutlaka Okumalısınız)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[center]Başdan sona kadar okumanız önerilir.

[Resim: q4LLmq.jpg][/center]

O bir kahin.. Bulgaristan’ın bir köyünde yaşayıp orada öldü. Gerçek adı Vangeliya Pandeva olan Baba Vanga, 31 Ocak 1911'de bugün Makedonya topraklarında bulunan Strumitza köyünde dünyaya geldi. 16 yaşındayken bir fırtına sırasında yıldırım çarpması sonucu görme yeteneğini kaybeden Baba Vanga, bu tarihten sonra Orta Çağın ünlü kahini Nostradamus gibi, sonradan gerçek olan kehanetlerde bulunarak, uluslararası üne kavuştu. Hayattayken kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınarak saklanan Baba Vanga'nın söylediklerinin büyük bülümü doğru çıktı. Baba Vanga, Bulgaristan'da 1989 yılında devrilen eski komünist diktatör Todor Jivkov dahil çok sayıda devlet adamını kehanetleri ile etkiledi. İkinci dünya savaşı sırasında Nazi lideri Adolf Hitler tarafından bizzat ziyaret edilen, Rus gizli servisi KGB'nin bile tavsiyeler aldığı Baba Vanga, 1996 yılında 84 yaşında hayata veda etti. Vangelia Gushterova ya da kısaca Vanga Sovyetler'in çöküşünü bildi. Prenses Diana'nın ölümünü de.. İkinci Dünya Savaşı’nın sonucundan Gandi’nin ölümüne, 11 Eylül saldırılarından Obama’nın ABD Başkanı olacağına kadar pek çok kehanette bulundu...

Önümüzdeki sonraki yıllar için öngördükleri ise hiç de iç açıcı görünmüyor. İşte Baba Vanga’nın 2015 sonrası için kehanetleri;

2016 - Avrupa nufüsu gittikçe azalıyor…
2018 - Çin, Yeni Dünya Gücü olacak.
2023 - Dünya’nın yörüngesi hafifçe değişecek.
2025 - Avrupa hala biraz yerleşim alanı.
2028 - Yeni enerji kaynağı geliştirilecek. (Muhtemelen termonükleer reaksiyon kontrolü) Açlık problem olmaktan çıkacak.Venus’e pilotlu uzay yolculuğu uygulanacak.
2033 - Kutup buzları eriyecek. Dünya okyanus seviyesi yükselecek.
2043 - Müslüman bir devlet yeniden Avrupa'nın tek hükümdarı olacak. (Türkler veya Türkiye olabilir?)
2046 - Yapay organlar üretilecek. Vücut organı değişimi, gözde tedavi yöntemi olacak.
2066 - Müslümanların elinde olan Roma’ya saldırı sırasında, ABD iklim değişikliği yapan yeni silahını kullanacak.(Ani donma)
2076 - Sınıf ayrımı kalkacak. Tüm dünyada Komünizm hakim olacak!
2084 - Doğanın yeniden doğuşu.
2088 - Yeni Hastalık: İnsanlar saniyeler içinde yaşlanacak.
2091- Hastalığın tedavisi bulunacak.
2100 - İnsan yapımı Güneş, Dünya’nın karanlık tarafını da aydınlatmaya başlayacak.
2125 - Macaristan’da, uzaydan sinyal alınacak. (İnsanlar tekrar Vanga’yı hatırlayacak)
2130 - Uzaylıların önerisiyle su altında Koloniler kurulacak.
2154 - Hayvanlar yarı-insanlaşacak.
2167- Yeni bir Din ortaya çıkacak.
2170 - Büyük kıtlık/kuraklık.
2183 - Mars’taki koloni nükleer ulus haline geliyor ve Dünya’dan bağımsızlık istiyor. (ABD’nin İngiltere’den bağımsızlık istediği tarzda…) BEKLE! Mars'a gidecek olan kişiler?!?!?!?!?!
2201- Güneş’teki termonükleer reaksiyon yavaşlıyor. Isı düşüyor.
2256 - Uzay yolculukları Dünya’ya yeni hastalıklar getiriyor.
2288 - Zamanda yolculuk. Uzaylılarla yeni temaslar.
2299 - Fransa’da İslam’a karşı başkaldırıcak.
2480 - İnsan yapımı iki güneş çarpışacak. Dünya tekrar karanlıkta kalacak.
3005 - Mars’ta savaş.
3797 - Dünyanın sonu… Dünya’daki tüm yaşam ölecek. İnsanlar yeni bir güneş sisteminde yaşam alanı arıyor.


Kaynak: milliyet
Vov, ne kadar inandırıcı ayrı bir mesela ama bahsettikleri cidden şaşılası şeyler fakat dedikleri doğruysa dünyadaki siyasi güç dengeleri ciddi anlamda değişicek demektir.
Vanga'nın geçmişteki kehanetleri paylaşılmamış. Bu kehanetlerin açıklamalarını yaptım. Yanlış tahminde bulunan Vanga'nın kehanetleri şu şekilde;
– 2010 yılında 3.Dünya savaşı başlayacak ve 2014 yılına kadar sürecek. Savaş konvansiyonel bir savaş değil , nükleer savaş olacaktır. (Tutmadı.)
– 2011 de Kuzey yarım kürede kimyasal silahlar yüzünden tüm bitki türleri kaybolacak.(Tutmadı.)
– 2014 Dünyada bir çok insan cilt kanseri ve diğer cilt hastalıkları ile boğuşacaklar. (Olası bir durum, sadece 1-2 ülkede, kimyasallar ile vücudunda yaralar oluşan insanlar vardı.)
Ama tamam da hepsi tutacak diye birşey yok ki. Kehanet bu sonuçta. Gülümseme Ama şu mars'a inanıyorum ben.
Vov, ne kadar inandırıcı ayrı bir mesela ama bahsettikleri cidden şaşılası şeyler fakat dedikleri doğruysa dünyadaki siyasi güç dengeleri ciddi anlamda değişicek demektir.

ZT FANOM dan alıntı



Abiciğim bunların yarısı Ruhi Çeneten alıntı yarısı olmaya bilir gelecekte[/font]
Bu kronolojide bi film çekmek lazım, ne tutar ama paraya para demezsin.
yaşayalım ve görelim sigara ve alkolden erken gitmezsem avrupaya hakim olduğumuzu görene kadar yaşarım belki Gülümseme
paylaşım işin teşekkürler

iyi forumlar
Arkadaşlar bence böyle bir şeey olmaz... Örneğin Hani 21 aralıkta dünyanın sonu gelcekti? gelmedi?
Böyle Şeyler Saçma BNCE kimse Gelecekte Ne Olacagını Bilemez
Aylar sonra gireyim bir bakayım dedim. Öncelikle şunu diyeyim, Vanga'yı savunmuyorum böyle konular olunca Türk vatandaşlarımız nedense olmaz diyerek sürekli eleştiri içindeler. Bunlar sadece tahmin, ne olacağını elbet Allahtan başka kimse bilemez. Bu her defasında söylemenize gerek yok. (Sen demedin ama diyenler için yazıyorum)


Vanga'nın eskiden söylediği kehanetlerin neredeyse hepsi tuttu. Avrupa'nın nüfusu gittikçe azılıyor bu gerçek... Özellikle en hızlı azalan ülke Ukrayna.. Hepsi illa kehanet olacak diye birşey yok.. Ölmeden önce söylediği şey bunlar Vanga'nın.. Çin'in şu sıralar düşüşte olduğu doğru ancak Çin kolay kolay düşmez aksine ekonomik yönden Çin birinci olacaktır. Vanga'nın dediği tarihte olabilir veya başka bir zamanda.. Sen 2015 yılına göre yazmışsın şuan zaten ABD önde.. Avrupa'da ki nufüs bir anda puff olmayacak, nufüslar gittikce azalıyor Avrupa ülkelerinin.. Bununla ilgili yabancılar bile video çekiyor. Önlem almazlarsa 100-200 milyon nufüsu kalacaktır. Hala biraz yerleşim yeri demesi seni yanıltmasın.. Müslüman devletler birleşebilir veya sadece Türk devletler birleşip Avrupanın tek hükümdarı olabilir.. Sonuçta Avrupanın nufüsu o yıllarda çok daha fazla azalmış olarak göreceğiz. (Eğer önlem almazlarsa) Bugün Ukrayna 45 milyonsa o yıllarda 5 milyon belki kalabilir.. Bunu örnek verdim çünkü en hızlı şekilde o azalıyor.. Komünizm şuanda biraz biraz yükseliyor Dünya çapında.. İleride böyle birşey olması mümkün. Hiç birşey mümkün değildir. Diğerleri için birşey demiyorum demişsin. Mars'da savaş eğer NASA'nın projesi (MARS ONE) 2035 yılına kadar mars'da koloni kurulcak denilmişti. Bir çok insan embriyosu götürülcek ve 2 milyon kişi başvurmuş Mars da yaşamak için eğer ki bu proje olurda tutarsa Mars da savaş ileriki zamanlarda mümkün.. Yapay kalp, insan yapımı güneşte oldukça mümkün. Bugün yapay gözler üretildi ve göremeyen vatandaşlar için iyi bir fırsat.
Sayfalar: 1 2
Referans URL