Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu 'Seed' nedir? Merak etmişimdir?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bazılarınızın hep demiş olduğu "Lütfen Seed'leyiniz" derken neyi kasteddiğini hiç anlamamışımdır. Ne bu Seed? ne oluyor? Amacı ne? nasıl yapılır?

Tüm bu sorunun cevabını verecek arkadaşı buraya bekliyorum
Seed sözcük anlamı olarak "tohumlamak" demektir. Bir torrent dosyasının seed edilmesi ise o dosyanın tamamına sahip kullanıcı(lar)ın dosyayı tohumlaması ve diğer kullanıcıları beslemesi demektir. Bu kişiler o sırada sadece seed ederler ve dosyanın yarım kalmasını engellerler. Bu tohumlama işini yapan kişiye de "seeder" denir. Seeder'lar paylaşımcı insanlardır. Torrent dosyasını hızlı bir şekilde yaymanın en iyi yolu dosyanın tamamını indirseniz dahi bir süre sadece seeder olarak dosyayı diğer kullanıcılara yaymaya devam etmenizdir.
(07.04.2015 14:46)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Seed sözcük anlamı olarak "tohumlamak" demektir. Bir torrent dosyasının seed edilmesi ise o dosyanın tamamına sahip kullanıcı(lar)ın dosyayı tohumlaması ve diğer kullanıcıları beslemesi demektir. Bu kişiler o sırada sadece seed ederler ve dosyanın yarım kalmasını engellerler. Bu tohumlama işini yapan kişiye de "seeder" denir. Seeder'lar paylaşımcı insanlardır. Torrent dosyasını hızlı bir şekilde yaymanın en iyi yolu dosyanın tamamını indirseniz dahi bir süre sadece seeder olarak dosyayı diğer kullanıcılara yaymaya devam etmenizdir.

Hacı, Peki Seed olduğunu nasıl anlıycaz?
Seed olduğu aldığımız kaynakta yazıyor burada göremezsiniz.
Zaten sitemize seedsiz torrentler eklemiyoruz. Dikkat ediyoruz o konuda.
(07.04.2015 14:53)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Seed olduğu aldığımız kaynakta yazıyor burada göremezsiniz.
Zaten sitemize seedsiz torrentler eklemiyoruz. Dikkat ediyoruz o konuda.

Peki kardo eyvallah Gülümseme

Şimdi Seed etmek istemesem sorun olur mu?
Sorun olmaz sizin için fakat başka üyeler için iyilik yapmış olursunuz.
iyiymiş o zaman ederim de ee nasıl anlıycam ben bunu? yaniii seed olduğunu?
Seedli olduğu hızından bellidir .
Hem de dediğim gibi seedsiz olanları eklemeyiz.
Referans URL