Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Diablo 2 + Dablo 2 : Expansion
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar selam.

Yaklaşık 3 gündür 20 gb tan fazla torrent denedim.İndirdiğim oyun ya bozuk çıktı yada şifreli zip dosyası çıktı.Çoğu torrent bağlantısı da eşleşme bulamadı.Lafın kısası boşa kürek çektim.Yönetim ilgilenirse çok sevinirim teşekkürler.
1- Dosya indirmek için DOSYAYI İNDİR adlı butona tıklamanız gerekmekte. Aynı şekilde Torrent indirmek için TORRENT INDIR butonuna tıklamalısınız, resimler aşağıda verilmiştir.

2- Bozuk konusuna geleyim, eğer Crack yapmadıysanız oyunu açmanız imkansız. Bunula birlikte Crack yapmanıza rağmen oyun açılmıyorsa, lütfen ROKET simgesine tıklayıp bize konuyu raporlayın.

3- Eşlere bağlanılamıyor hatası için Güncel Tracker konusunu incelemenizi öneririm, lütfen buraya tıklayın.

Butonlar:
[dosyalink] [/dosyalink]
[dosyaid] [/dosyaid]
Başkan sitenizde paylaşılan diablo dosyasını indirdim sadece diablo 2 . exe diye bir dosya indi setup ı 45 dk da başladı oyuna giriş 1 saat 15 dk sürdü.Oyuna girdiğimde yazılar ve grafikler tamamen bozuktu.Gerekli iyileştirme ayarlarını uyumluluk işlemlerini yapmama rağmen düzgün çalışmadı. Konuyu açmamın sebebi buydu.Eğer sıkıntı olacaksa iptal edebiliriz konuyu başka bir oyun bakarım pc nin kapasitesine göre.İlginiz için teşekkür ederim kolay gelsin
Referans URL