Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Merhaba
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
ThisİsEvilOrGod?[/color][color=#000000]ünlem
ilk önce forum kurallarını oku sonra anlamını bilmediğin bir kelimeyi önce anlamını öğren sonrada nasıl yazıldığını öğren daha sonra onu gerekmedikçe ingilizce yazma ve en sonundada yazarken kodlamanı güzel yapıp önizleme yap.
Merhaba
(17.06.2015 20:48)ArcherTürk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ilk önce forum kurallarını oku sonra anlamını bilmediğin bir kelimeyi önce anlamını öğren sonrada nasıl yazıldığını öğren daha sonra onu gerekmedikçe ingilizce yazma ve en sonundada yazarken kodlamanı güzel yapıp önizleme yap.

2 Aylık konuyu hortlatıp ve kurallardan bahsediyorsun.

[Resim: QDtueDS.gif]
(19.06.2015 23:44)Neptune Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(17.06.2015 20:48)ArcherTürk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ilk önce forum kurallarını oku sonra anlamını bilmediğin bir kelimeyi önce anlamını öğren sonrada nasıl yazıldığını öğren daha sonra onu gerekmedikçe ingilizce yazma ve en sonundada yazarken kodlamanı güzel yapıp önizleme yap.

2 Aylık konuyu hortlatıp ve kurallardan bahsediyorsun.

[Resim: QDtueDS.gif]

2 aylık konu diyorsun 2 yıllık değil ayrıca katagorinin en üstünde konu bilirmiş gibi konuşma
(20.06.2015 02:44)ArcherTürk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2 aylık konu diyorsun 2 yıllık değil ayrıca katagorinin en üstünde konu bilirmiş gibi konuşma

Adamın 2 ay önce açmış olduğu konunun hala en üste olması onun yeni olduğu anlamnına gelmiyor. İkincisi bu sitede moderatörler var senin haddine mi insanları azarlamak? Gerekli görseler onlar gerekli yaptırımda bulunurlardı!

Ayrıca kurallar çerçevesinde istediğim gibi konuşurum ve bu da seni hiç ilgilendirmez.
moderatörler senin gibi boş boş konuşmuyolar zamanları boş olmuyo ilgilenecek bir sürü şey var bu gereksiz konuyamı zaman ayırsınlar ayrıca üyelerin kuralları hatırlatması yasağımı var boş yapma
(20.06.2015 22:30)ArcherTürk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]moderatörler senin gibi boş boş konuşmuyolar zamanları boş olmuyo ilgilenecek bir sürü şey var bu gereksiz konuyamı zaman ayırsınlar ayrıca üyelerin kuralları hatırlatması yasağımı var boş yapma

Öncelikle ben "boş boş" konuşmuyorum ayrıca karşımdaki kişiye de boş konuşuyorsun demeyi kendime yakıştıramam o yüzden üslubunu düzeltmeni şiddetle tavsiye ederim.

Ayrıca ilk yazdığın mesajına bakarsan "öğren, yazma, yap" tarzında cümleler kuruyorsun. Bunlar kuralları hatırlatma değil emir cümlesidir. Kuralları hatırlatacaksan "Lütfen, site kurallarına uygun konu açmanı tavsiye ederim." tarzında insan cümle kurar amma velakin insanın yetişme tarzından olsa gerek!
görülüşe bakılırsa kendini saygılı bir şey sanıyorsun beni herkes öle bilsin diyede buraya yazıyorsun benimle sorunun varsa özele gel buraya yazıp herkes seni bir şey sanmasın

ayrıcada lütfen spamlamayalım konu silinsin
(20.06.2015 23:12)ArcherTürk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]görülüşe bakılırsa kendini saygılı bir şey sanıyorsun beni herkes öle bilsin diyede buraya yazıyorsun benimle sorunun varsa özele gel buraya yazıp herkes seni bir şey sanmasın

1. Her insanın kendine saygısı vardır, ayrıca ben illa birileri beni saygılı bilsin diye değil birisiyle konuşulduğu zaman kendine nasıl davranılması bekliyorsan karşındaki insana da aynı şekil saygı göstermek zorundasın. Medeni toplum normu budur. Maalesef, sen bunu anlamadığın yetmediği gibi bana narsistlikle itham ediyorsun.

2. Beni bu forumda bilen biliyordur, gerekirse üyelik profilime girip yazdığım mesajlara tek tek bak, ben bir insana bile senin gibi üyeyken bir kelam laf etmişmiyim bakabilirsin istersen. Gerekli uyarılarımı, yaptırımlarımı yöneticiyken yaptım. Üye iken ne millete emir tarzı cümleler kurdum ne de başka bir sözle itham ettim.

3. Seninle bir problemim yok, ben yukarda senin doğru sanıp bulunduğun davranışa gerekli cevabı verdiğime inanıyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans URL